[]

Rezervasyon görevlisi maaşı

Ya da resepsiyonist maaşı ne kadar olur 5 yıldızlı otellerde? Birkaç yere baktım ama göremedim.




 
Normal 5 yıldızlarda aşağı yukarı 2500 TL artı upsell primidir eğer ayırt edici bir tecrübe yoksa. Top class'larda 3000i bulabilir. Tabii 5 yıldızlı otellerde upsell yapmak kolay olduğu için asla maaşlar o şekilde kalmaz. Performansa bağlı olarak sabit maaşın 2-3 katını kazanmak olağan dışı değildir.


  • Bruce  (23.10.19 07:25:39) 
5 yıldızlı oteller içinde çok fazla fiyat farkları var ama iyi otel zincirlerinden birinde tanıdığım kişi 3300 maaş + upsell alıyor. geçtiğimiz ay 7k civarı aldı. kısacası otel kötü değilse iyi kazanırsın. sadece çalışma saatlerin sıkıntı olabilir.


  • enesra  (23.10.19 08:25:15) 
Ankara'nın en pahalı oteli JW Marriott Ankara, asgari ücret 1600 iken 2200 civarı veriyordu. Şimdi de 2500 olmuştur en fazla. +upsell'le birlikte aylık 3 bin falan oluyordu. Turistik bölgelerdeki lüks otellerse 3000-3500 civarı verir.


  • jacque  (23.10.19 08:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.