[]

Yöneticim işlerimi beğenmiyor

Selamlar duyuru halkı,

Metin yazarıyım. Bir şirkete uzaktan iş hazırlamak için anlaştım. Blog yazısı gibi uzun yazılar, kısa sosyal medya içerikleri yazıyorum. 1 ay kadar oldu. Daha önceki yazılarımı beğendiklerini belirtip çalışmak istediklerini belirttiler,
ücrette anlaştık başladım.

Şöyle bir durum var ki yazdığım uzun yazıları yöneticim hiç beğenmiyor. Gerçekten beğenmiyor ve onay alamıyorum. İlk yazı ikinci seferde de olmayınca, oturduk birlikte resmen cümle cümle yazdırdı bana, sekreter gibi not ettim. Ortaya bir yazı çıktı. İngilizceye çevirdim. Onu da iyi bulmadı. Akıcı olmadığını söylüyor, uygun olmadığını.

Bu arada tavırları kötü değil. Bağırma çağırma gibi şeyler asla yok. Hatta benimle iyi bir iletişim kurmaya çalışıyor. Beğenmediğini söylediğinde sanırım yüzüm düşüyor ki moral vermeye çalışıyor, kısa içerikler iyi, fikirler iyi vs diyerek. Benimle uzun zaman da çalışmak istiyorlar. O kısım da ilginç.

Ama nasıl anlaşabileceğimizi şaşırdım. Umutlarım tükeniyor. "Onun beyninden geçen şeyi nasıl yazabilirim bilmiyorum" deyip ukalalık yapmak da istemiyorum. İstediğim şey iyi bir iş çıkarıp alacağım parayı hak etmek.

Not: Bu pozisyona birini bulmak için çok uzun zamandır 1 yıldır uğraşıyorlarmış, aradıkları gibi birini bulamamışlar. Şu an pek şaşırmıyorum, direkt birebir kafaca uyuşabilecekleri biri olmadan çok zor onlar için.

Paraya da ihtiyacım var, ne yapıcam?

 
Senden istediği düzenlemelerin bir mantığı vardır, o mantığı anlamaya çalış. Bazı yöneticiler kenara çekip overall feedback verme konusunda sıkıntılı. Onların aslında ne istediğini anlamak için biraz geri çekilip uzaktan bakmak lazım. Bunu anlamaya çalış, senden istedikleri genelde neyle ilgili düzeltmeler oluyor diye.

Ya da çek kenara konuş, iyi niyetine karşılık sen de kendini geliştirmek istediğini ve bu konuda genel olarak nelerde eksik olduğunu sor. Ama bunu ciddi bir mesele olarak ele alıp yaklaş. Toplantı iste özel mesela.
  • Bruce  (22.10.19 21:27:56) 
Ben olsam açıkça kendisinden yardım isterdim.


Tam olarak ne istediğini, nelere dikkat ettiğini, neleri sevmediğini öğrenirdim.
Sonuçta onay makamı ise yöneticim, onun kurallarına göre çalışmalıyım.

Bence ümitsizlik gereksiz, sadece işin matematiğini çözmeniz lazım.
Eğer karakter olarak kötü bir yönetici değilse bunu birlikte başarmanız mümkün.
  • mhm  (22.10.19 22:22:13) 
bence bu firma senin adına bir fırsat. yaklaşımları görünüşe bakılırsa olumlu. biraz sabır gösterip devamlı fikir alışverişinde bulunursan piyasa mantığını kavrarsın, iyi de bir tecrübe olur.


  • orijinal nick bulamadim  (23.10.19 09:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.