[]

iphone batarya değişim hakkında

elimde Iphone 7 var garantinin bitmesine 5 gün falan var. pil sağlığı %76 berbat durumda. ücretli değişim önerdiler kabul ettim çünkü amacım 2 sene falan daha kullanmak. telefonun sağ alt köşesinde ekran çok ama çok kırık. apple zorlu şimdi benden onay almak istiyor eğer değişim esnasında kırılırsa ekran değişimi gerekecek diye. şimdi ben ne yapayım? ios hayranı bir insan olarak hayatımda ilk defa apple pişmanlıktır deme eşiğine geldim.

ben eğer kendimi biliyorsam o ekran değişim sırasında kırılır be pille birlikte 2 bin liraya yakın masraf çıkar. telefonun kenarları falan zaten hep soyulmuş bir de şimdi o parayı vermek, bilemedim yani.

tavsiyeleriniz?

 
kırmadan yapabiliyorlarsa yapıyorlar. ama başka türlü olamıyorsa, başka yere götürsen de aynı sıkıntı çıkacak.

burada servisin bir kabahati yok.
  • fever  (22.10.19 21:48:40) 
yeni iphonelarda(5s sonrası) pile ulaşmak için ekranı kaldırıyorlar hocam dolayısı ile zaten kırık olan camın iyice kırılmadan yapılması pek mümkün gelmedi bana. yüzde 90 daha da kırılır gibi. yaptırmak istiyorsan hem pil hem cam parasını gözden çıkar bence.


  • mutantking  (23.10.19 10:50:12) 
Öneri: Pili 80TLye değiştireyim size. Ekran kırılırsa yan sanayi 150 orjinal 400e takalım. Ayrıca kırılacağını da sanmıyorum.


  • excespeace  (24.10.19 01:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.