[]

Bir hafta sonra halı saha maçı var ama...

Arkadaşlar ısrar edince kıramadım. Ama yıllardır futbol oynamıyorum ki eskiden de hiç iyi oynayamazdım, sadece fiziğimi kullanarak defans yapardım. Bu maçta da defans olacağım, aldığım topu ileri dikmeyi veya hemen pas vermeyi düşünüyorum. Ama kondisyon olarak çok eksiğim. Şu 1 haftada yapabileceğim bir şey var mı? Maçtan önce veya maç sırasında yemem/yememem gereken bir şey var mı? 60 dakika boyunca defansta kalacağım, ama rakip takımda hızlı ve yorulmak bilmeyen adamlar var o yüzden kondisyon çok önemli.




 
Bol bol dinamik-statik esneme yap, performansına bi etkisi olmaz ama en azından ani bir harekette kaslarının bağlarının tendonlarının kopmasını engeller sağlık daha önemli.


  • angelus  (22.10.19 20:32:32) 
Bence gün aşırı ya da her gün. kendin bilirsin en iyisini 15-20 dakikalık hafif koşu yapabilirsin.


  • komando kani var bende  (22.10.19 20:34:09) 
dün benim yasadigimi yasamaman icin bir tawsiye; mactan önce mutlaka ısın, ama laftan ısinma degil, bilenlere sor ya da biliyosan nasil yapacagini mutlaka yap, adeleni kasini gerdir/isit..
cok da zorlama.. sonra kopuyo/yirtiliyo/kasiliyo ve uc dakikalik mac icin sonrasi kabusa dönüyor..
aman dikkat!
  • alttaraf  (22.10.19 20:38:30) 
Peki maçtan hemen önce fındık, cevizli sucuk gibi enerji veren şeyler yiyeyim mi? Fındığı kale arkasına koyup top rakip kalede iken de yiyebilirim. Isınma hareketlerini yapacağım kesinlikle.


  • marowak  (22.10.19 21:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.