[]

miyavlamayı seven kedi

Merhaba,
Hafta sonu bir minik evlat edindik. Çok sevimli, minnoş bişey. Zaten uzun zamandır istiyorduk.
Her şeyini de aldık hem de bayağı kaliteli aldık ocağımıza incir ağacı dikti minnoş :))
Neyse mesele o değil. Bu pisi miyavlamayı bayağı seviyor (45 günlük falan bişey), koltuktan inemedim miiiv, odada yoksunuz miiiv, benimle 15 saniye ilgilenmediniz miiiv, niye bütün gün evde değilsiniz miiv, resmen bu moddayız. sabahları da eşim benden yarım saat erken kalkıyor, o zaman bi başlıyo miiv, asla susmuyor. yanıma falan alıyorum, mamasına götürüyorum, kumuna götürüyorum, yok. miiv miiv. korkuyor mu? başka bir derdi mi var yoksa daha bize alışmadığı için mi böyle, bi de minikler dertlerini böyle mi anlatıyor? annemlerin evinde de 5 yaşında bir kedi var, o hiç böyle yapmamıştı onu da 1 aylıkken bulmuştuk.
sevimlilik içeren fotoğrafları ektedir.

bu arada kendisinin bi instagram hesabı da var: @obirpisi

 
her miyavladıkça ilgilenirseniz ona alışır bence.


  • sutlu nescafe  (22.10.19 12:40:01) 
Ya dünyalar tatlısı bir kedi umarım güzelce büyür :) her mivayladığında ilgilenmeyin bence çocuklarda olduğu gibi.


  • ckgoneforawhile  (22.10.19 13:14:03) 
Ehehe bizim kedi gibi olursa miyavlayarak her derdini anlatır büyüyünce. Bizimkinin açım, oyun istiyorum, dışarıda kuş gördüm, ellemeyin uyuyorum, "yaş mama mı lan o?!" gibi farklı sesleri var.

Ama minikler dertlerini öyle anlatıyor evet. Hava serin mi? Kucağınızdayken susuyor mu? Sıcak su torbasını ya da sıcak su dolu pet şişeyi bir havluya sarıp sıcak sıcak oturacağı bir yer yapmayı mı deneseniz acaba
  • kobuzchu kiz  (22.10.19 13:25:16) 
@kobuzchu kız, galiba bu da öyle olacak. mamayı beğendi galiba çünkü dün mama yerken şarkı söylüyodu :D
ya benim derdim sürekli miyavlaması yoksa rahatsız değilim hatta hoşuma gidiyor ama derdini de anlamıyorum.
ev soğuk değil, üşümüyor da hatta ya üşüyorsa diye üstünü örtüyorum uyurken falan ama akşam bi sıcak su torbası deneyeyim bakalım belki anne sıcaklığı istiyordur. sonuçta annesinden ve kardeşlerinden ayrıldı.
  • matilda  (22.10.19 13:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.