[]

online alışveriş sitelerinden telefon almak istiyorum, nelere dikkat etmeli

arkadaşlar selamlar,

teknosada veya vatanbilgisayarda 2,600 lira telefon.

internetten alışveriş sitelerinde 2,300'e kadar düşüyor. onlar da samsung tr garantili olduğunu söylüyorlar. samsung a50 almayı düşünüyorum.

ne dersiniz, 300 lira tasarruf sağlayacak internetten satın almak güvenli olur mu?

nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz internette alırken.

fikri olanların cevaplamasını isterim. şimdiden teşekkürler.

 
çok yıldızlı satıcılarda pek sorun olmaz. teknosa, vatan filan bunlar öpmeye çalışıyo.

bu vatandaşta 2166 tl ( çok başarılı satıcı denmiş )

urun.gittigidiyor.com

mediamarkt'ta 2255

urun.gittigidiyor.com
  • spirit crusher  (21.10.19 22:50:14) 
11.11 bekle o 300 size 500 TL indirim olur.


  • protrek  (21.10.19 23:02:27) 
Telefon kargodan geldiginde kutuyu etiketini jelatinini vs hic acma.

Kutunun uzerinde imei yazar onu btk nin sitesinden sorgula kaydi tam mi diye. Telefonu acincada imeisine bak kutuda yazanla ortusuyo mi diye

Gule gule kullan.
  • bir3iki7  (21.10.19 23:02:35) 
İmei kayıtsız cıkarsa sakin ol trye yakın zamanda giren ürünler kayıtsız satılıyor herhalde kayıtlar elle girildiği için yavaş sürüyor. ithalat yoluyla Türkiye'ye giren telefondan imei problemi cıkmaz 3-5 liraya kayıt ediliyordu bir zamanlar firmalar tarafından cüzi tutara btk yapıyordu burada dikkat etmeniz gereken durum belki garanti firması olur, bir daireyi veya bir handa dükkan gibi işleyen servisler var Allah düşürmesin.


  • protrek  (21.10.19 23:09:17) 
Telefon faturasında aldığınız telefonun imeisinin yazmasına dikkat edin.İmei kayıtları pahalandı,olası bir imei çalınmasına karşı,imeinin size ait olduğunu ispatlar.


  • arenas  (21.10.19 23:12:15) 
cevaplarınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. işyerindeki arkadaş da aynı telefonu hepsi burada'dan getirtmiş, bir problem yaşamadığını söyledi. ben de oradan sipariş verdim. çok sağolun. teknosada 2600 ben aldım kargo dahil 2210 , 390 lira daha düşük. mağazadan almak saçmalık.


  • yassayf  (22.10.19 20:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.