[]

İki Yerinde Kırık Olan Kedi İçin Yardım

Merhaba, öncelikle modlardan ricam, bu duyurunun bir süre üstte kalması, lütfen.

Bu yavrucak yaklaşık bir aydır bizimle kalıyor, zaten sahiplendirmeye çalışıyorduk fakat iki gün önce 5. kattan düşerek bacağını ve kalçasını kırdı. Röntgen çektirdik, birkaç yerden fiyat aldık ve fiyatlar hep 3.000 TL civarında. Bu neredeyse benim maaşım kadar ve diğer sabit giderlerim yüzünden bunu karşılamam mümkün değil.

Operasyonu muhtemelen İstanbul Üniversitesi'nden bir hoca yapacak.

Birkaç yardım kuruluşuna ve belediyeye yazdım ama kimse dönmedi.

Şansımı bir de buradan denemek istiyorum. Bu yavrucağın tedavisi için bana yardım edebilir misiniz?

eksiup.com

eksiup.com

eksiup.com

Edit: Yeni bir fiyat daha geldi, 2.500 TL. Burada yaptıracağım ama en fazla iki günüm var. Yarın akşam ya da çarşamba akşamı yapılması gerekiyor bu operasyonun. Henüz hiçbir yerden hiç kimse dönmedi bana.

Edit 2: Operasyon dün yapıldı. Şimdilik Duyuru'dan bir arkadaşımız 200 TL gönderdi. İki arkadaşım yarın 450 TL gönderecek.

Bu arada belirtmek isterim, paranın yalnızca yarısını arıyorum. Yani, 1250 TL.

Kalan: 600 TL

Bu arada operasyon sonrası resim aldım iki tane;


eksiup.com

eksiup.com

 
bir hesap numarası vs paylaşamaz mısınız? ben mesela tamamını mümkün değil karşılayamam, maaşım o kadar zaten, ama en azından bir miktar para gönderebilirim mesela. diğer insanlar da öyle yapsalar belki toplanır?


  • pasp  (22.10.19 00:05:20) 
Merhaba, ilk dönüş yapan kisi sizsiniz.

Açıkçası umumi şekilde para toplamak yasal degil valilikten izin almak gerekiyor fakat hem meblağ büyük olmadığından hem de buna vaktim olmadigindan valilikle ugrasamadim. Birileri mesaj atabilir diye düşündüm. Yani, ibani mesajla paylaşmam daha doğru olur diye dusundum.
  • rahip janick  (22.10.19 00:10:05 ~ 00:19:05) 
bana da yollar mısınız lütfen iban? teşekkürler


  • bir garip melek  (22.10.19 15:59:48) 
Arkadaşlar merhaba. Bekledigimden 200 TL fazla toplandı. 1.450 TL. Kalan kısmını da ben karsiliyorum. Ilgilenen ve yardım eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Akşam Fare'yi ziyarete gideceğim, yeni fotograf da atarım buraya.

Modlara not, artık üstte kalmasına gerek yok bu duyurunun. Sizlere de tesekkur ederim.
  • rahip janick  (23.10.19 13:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.