[]

İşyeri ve telefon ilişkisi

Normalde kurumsal olan bir firmanın saçma sapan bir şubede çalışıyorum. Sırf bu işyerindekiler, iş yani mesai dışında bana ulaşmasın diye ikinci bir telefon aldım. Şahsi telefonumdan hepsini, her yerden engelledim. Şimdiyse çeşitli sebeplerden dolayı ki en önemlisi iki ayrı seferde iki günlük rapor almam, bu yüzden bana ters yapıyorlar. Ki ben hala hastayım, mal gibiyim öyle gidiyorum ise.

Neyse, bunlar şimdi telefona takmış. Hep raporlusun sana ulaşamıyoruz falan filan. Bana ulaşamadıklarında aksayan bir iş yok. Beni niye arıyorlar onu da anlamıyorum. Whatsapptan yazabiliyorlar bu arada, cevap veriyorum.

Sadede gelelim, ikinci telefona karışma hakları var mı?
O telefon açık olacak deme hakları var mı?

Ona göre bugün posta koyacağım net şekilde. Bugüne kadar kapatıyorum işte ne gerek var falan diyerek geçiştiriyordum.

 
Çalışan raporlu ya da mesai saati dışında işle ilgili aranamaz.


  • alkolik imam  (21.10.19 16:06:06) 
sirket hattı versinler
ve telefon
oradan whatsapptan don sorulara
cok acil degilse beni buradan aramayın de
  • kingcyrax  (21.10.19 16:40:15) 
Olayın resmi boyutu kadar, etik durumu da var.

Eğer telefona bakmadığında, şirkette veya şirketin ilgilendiği müşteri, tedarikçi vs. ayrı bir yerde sıkıntı olacaksa, memnuniyetsizlik olacaksa o telefona bakman lazım.

İşler aksamıyorsa, arayıp ne diyorlar mesela? Mesele sadece aramaları ise, her seferinde arayınca "müsait değilim, whatsapp'tan atın" de. zaten 3. den sonra, direk whatsapp'tan atmaya başlarlar.


.
  • kartallar yuksek ucar  (21.10.19 16:47:24 ~ 16:47:56) 
insanları düşman olarak görme mail atın de


  • bir soru sorcam  (21.10.19 16:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.