[]

Avukatlar oturdukları yerden zengin olabilirler mi

Sosyal medyada takılıp suç içeren şeyler hakkında sava açabilir mi?




 
Avukatlar ceza davalarında suç işleyenlere dava açamazlar. Savcılığa şikayet edebilirler. Savcı gerek görürse iddianame hazırlar o da kabul edilirse dava açılır.


  • ihanet kac kisilik  (21.10.19 11:35:52 ~ 11:42:08) 
ben şöyle birşey duymuştum,

çakal avukatın biri arabasının önüne ve arkasına kamera takıyor sonra yolda giderken bilinçli olarak başka arabanın üzerine kırıyor diğer araba hali ile manevra yapmak zorunda kalıyor sonra avukat yavaşlıyor diğer araba onu geçip gidiyor.

sonra bu çakal avukat bu kamera görüntülerini öyle güzel cropluyor ki sanki diğer araba buna çarpacakmış gibi gözüküyor. plakadan sürücüyü bulup savcılığa şikayet ediyor 8.000-10.000 tl arası bir tazminatı bir hafta içinde cebe indiriyor.

avukatlar bunu farkedip adamı şikayet etmişti vs vs. yani biraz hareket şart.
  • dedim dedim de kime dedim  (21.10.19 11:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.