[]

Akciğerlerime iyi bakmak istiyorum

Bir sürü hastaligin yanında şimdi bir de kaşıntı çıktı. Elim şişti kaşımaktan. Avuç içlerim, elimin üstü falan kaşınıyor. Bir de vücudumda çeşitli yerler, noktalar.

Geçen hafta acile gittiğimde röntgen çekilmiştim, balgam görünüyor demişti doctor. Sonra tekrar bir hastalik dalgası başladı, boynumda da sıkıntı çıktı falan.

Boynum neyse de bir aydır geçmeyen hastalığım sanırım çok alköl, dengesiz ve düzensiz beslenme sonucu akciğerlerimin iflasına doğru gidiyor.

Yine alköl içeceğim, kimse kimseyi kandırmasın ama ciğerlere de iyi bakmak istiyorum. Ama nasıl.

Nasıl?

 
Alkölü sigarayı bırak, sağlıklı beslen, bolca temiz hava alacak şekilde her gün egzersiz yap, bol bol su iç.


  • muhayyer divan  (21.10.19 04:15:42) 
Alköl mutlaka olacak ama extra ne yapabilirim işte iyi bakmak için?


  • dolan dolmuş  (21.10.19 04:17:46) 
bu şartlarda hiç bişey yapamazsın, dengesiz beslenme + alkol.

akciğer buzdağının görünen yüzü, karaciğeri sakatladın mı tedavisi zor oluyor diye biliyorum(tamamen kulaktan dolma, yalan da olabilir.)

kaşıntı karaciğer kaynaklı çıkabilir, hatta bu şartlarda ben oyumu karaciğerden yana kullanıyorum.
  • hem şişko hem deli  (21.10.19 08:28:32 ~ 08:31:10) 
karaciğer için enginar faydalı gayet
gerekirse kapsülleri var

hekim değilim,sağlık tavsiyesi değildir ;)
  • çınarım  (21.10.19 09:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.