[]

Bana bir kariyer planı yapalım mı?

Aslında soruya mı yazsam duyuruya mı bilemedim. Ama sonunda buraya yazdım işte. üniversiteden 3 yıl önce mezun oldum. istanbulda bir devlet üniversitesinin işletme bölümünü bitirdim. Üniversite bitince istanbulda özel bir şirketin mali işler biriminde iş bulabildim. yirmi gün içinde oldu bu, biraz şanslıydım. 3,5 yıldır şirkette çalışıyorum. Şirket çok büyük değil, enerji sektöründe çalışıyoruz ve şartları da bence türkiye istihdam piyasasına göre iyi. 1,5 yıl önce mali müşavirlik stajına da başladım. yabancı dil ve araç kullanma yetkinliğim yok. aslında her ikisine de hiç zaman ayırmadım. yani zaman ayırırsam yapamayacağım şeyler değiller. 8:30-18:00 çalışıyorum. haftasonum tamamen boş. açıktan adaleti bitirdim. şimdi yerel yönetimler okumaya başladım. sizce kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım, neler önerirsiniz? Bu anlamda deneyimi, tecrübesi olan ve aktarmak isteyen varsa çok sevinirim. DM'den de beklerim. :)




 
3.5 sene yeter yeni iş bakmaya başlaman lazım. güzel cv ve önyazı şablonu hazırlayıp kariyer'de serüvene çık.
bu arada ingilizce öğrenmeye başla, excel'de ustalaş yapabildiğin kadar. gerisi önüne gelen iş fırsatlarına göre değişiyor.

  • Bruce  (20.10.19 22:08:33) 
aslında bir cevap yazmıştım fakat moderasyonumuz tarafından silinmiş. O zaman cevabımı diyalog gibi değil farklıca yazayım. bu konu için para ile danışmanlık yapan yüzlerce firma var. bence herhangi birinden kariyer danışmanlığı alabilirsin. ki bu konuda bana ulaşırsan sana yer de tarif edebilirim.


  • yeşil gözlü dev  (21.10.19 21:24:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.