[]

Ne sıklıkla cam silinir??

Camlari ne sıklıkta silmek lazim, perdeleri ne sıklıkta yikamak lazim arkadaslar?? Yeni silmisim camı yağmur yagmis tekrar mi silicem ?




 
3-4 ayda bir siliyorum ben. her defasinda ne gerek var.

perdeleri senede bir filan genelde.
  • duygusuzromantik  (20.10.19 20:38:10) 
Camları haziranda silmiştim, kış boyu silmeyi düşünmüyorum sürekli kar yağmur yağacak.
Perdelerin 1 senesi Ocak’ta doluyor ama hala temiz görünüyor bence kirlenmedi. Yine de ocak-Şubat gibi bi yıkarım heralde.
Camları ve perdeleri aynı anda halletmek lazım, en azından içlerini silmek lazım perdeler yıkanınca.
  • megalomaniac  (20.10.19 20:40:45) 
camlari arada silmek gerekli bu arada millet. hem ciddi olarak iceri giren isik miktari artiyor, hem disari bakinca daha smooth görüntü oluyor, yoksa yurt gibi oluyor.

ama daha önemlisi kirli olunca birikiyor kir kuruyunca ve cami acinca iceri geliyor o tozlar. kum oluyor ev hep.
  • duygusuzromantik  (20.10.19 20:47:24) 
Camlar da perdeleri de 6 ayda bir yikatiyorum. Camlar silinirken perde de makineye giriyor. Pratik oluyo.
Ama perde 1 sene de olur bence de

  • Flipsflops  (20.10.19 20:52:33) 
Yerine göre değişir o yüzden net bir cevap vermek zor. Hatta bazı yerlerde tozlanma çok az oluyor yılda 1 defa bile yeterli olabiliyor öte yandan büyükşehirlerde tozlanma çok fazla bazı yerlerde 1 haftada camlar kararabiliyor.


  • eymed  (20.10.19 21:36:29) 
açık cephelerde ayda 1, kapalı cephelerde 2-3 ayda bir.


  • Bruce  (20.10.19 22:10:34) 
Istanbul'da, merkezi yerde, 3 cepheli, bol pencereli bir evde oturuyorum. Özellikle lodosun vurduğu cephedeki camların temiz kalabilmesi için her hafta silmek lazım. Fakat öyle bir zamanımız yok tabii ki, dolayısıyla yılda 1-2 kere camları silip, sonra yalnızca açtığımız kanatları siliyoruz rahatsız oldukça hızlıca. Başka şekilde baş etmek mümkün değil, yardımcı da almıyoruz şimdilik. Tül perdeleri senede bir yıkıyoruz, storları alalı iki sene oldu henüz temizletmedik.


  • gmzo  (20.10.19 23:40:40 ~ 23:41:26) 
dışarı görünmüyorsa silinir. yoksa silinmez.


  • babilbaligi  (21.10.19 09:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.