[]

Euro yatırma ve altın ?

Selam romalılar,

Elimde 4 adet 500 euro luk banknot var. Döviz yatırılabilen bi atm almadı bunları. Geçenlerde de bankanın biri almamıştı bankadan yaırmak istediğimde.

Şimdi ben bunları ne şekilde hesabıma geçirebilirim ? En az kayıpla

Bir ikinci sorum, annemde 100 e yakın tam altın var, bunu yatırmak istiyor bir yere yastık altında tutmaktansa. Bunu ne şekilde yatırırız. Banka direk alıyor mu mesela ?

 
Bankaların altın günleri var, onları takip edin alırlar. Aynı gün euro'yu da götürün hallederler.


  • malheiros  (20.10.19 11:31:05) 
döviz bürosundan bozdurmayı dene euroları. atmden almıyor dersin. 100 lük banknot yapabilirler.


  • mr.goodcat  (20.10.19 11:31:06) 
Bankaların altın günleri var onları takip edin götürüp altın hesabına yatirin bundan sonra da birikimi olursa anneniz direkt götürüp TL olarak verir altın hesabına gram olarak yatar.

Birde lütfen en yakınına dahi altınım var demesin, kardeşi anne babası dahil. Neler görüp duyuyoruz.

Sizin ki için de ben bankaya döviz hesabı açtırıp öyle yatirmistim. Ziraat banka. Birde öyle deneyin.
  • kirmizipilotkalem  (20.10.19 13:47:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.