[]

En Başarılı Online Dil Öğrenme Uygulaması / İspanyolca

Kendi başıma İspanyolca öğrenmek bu dile iyi düzeyde hakim olmak istiyorum. Kursa gitme imkanım yok ama işim gereği etrafımda dünyanın farklı ülkelerinde anadili İspanyolca olan insanlar var. Yani pratik yapma imkanım fazlasıyla var. Online uygulama ve kaynakları kullanarak nasıl sağlam bir şekilde İspanyolca öğrenebilirim, ne tavsiye edersiniz ?

Not: Şimdiye kadar Duolingo ve premium olarak Busuu kullandım.


 
Ben memrisedan ilerliyorum tavsiye ederim


  • windows95  (20.10.19 01:58:28) 
ben bu yolu hic ama hic önermiyorum en basta söyleyeyim.

almanca, ingilizce ve türkce biliyorum. yillardir yurt disinda yasamam ve calismam dolayisi ile bu 3 dili cok iyi biliyorum bunu belirteyim.

kardesim icin busuu, duolingo, memrise, cambly hepsini denedim. calistigim sirket zaten busuu premium veriyor, onuda denedim. camblyi ayri koyuyorum. hic biri zaman harcanacak seyler degiller. hatta söyle söyleyim bunlarla dil mil ögrenilmez, ögrendigini söyleyen insan kendini kandiriyordur net. dil ögrenmek 3-5 kelime kalip ögrenmek degil.

camblyi ayri koyuyorum dedim. cambly sadece bunlar arasinda cidden ise yarayabilecek bir sey. eger üzerine düserseniz ve iyi hoca bulursaniz kisisel görüsüm fayda eder. ama pahali bence.

kursa gitme imkaniniz yoksa camblyi kullanin derim.
  • duygusuzromantik  (20.10.19 03:08:01 ~ 03:08:48) 
Duygusuzromantik'e belli olcude katiliyorum. Dile hakim olmak istiyorsaniz bir noktada o dili anadili olarak kullanan insanlarla konusmaniz, o insanlarin da sizi sabirli bir sekilde duzeltmesi lazim. Bu da artik birebir ders olur, Cambly olur, kurs olur, italki olur... Ancak busuu, duolongo, memrise vb. kullaniyorsaniz bunlari atmaya gerek yok. Yanlis beklentiye girmeyin yeter.


  • salihdt  (20.10.19 14:03:51) 
drops uygulamasını tavsiye ederim.Kelime öğrenmek için birebir.Ayrıca şu site inanılmaz faydalı www.spanishlistening.org okuma,yazma,dinleme,konuşma hepsi var.


  • sugarland  (11.11.19 15:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.