[]

Laptop önerileriniz

Genelde office, photoshop, cubase, autocad, solidworks vb programlar kullanacağım. Oyun kesinlikle oynanmayacak max 3-3,500 tl bandında (biraz +/-olabilir) laptop arıyorum. Sorunsuz olsun. Daha önce 3 yıl kullandığım asus k555l model laptop vardı. Ssd olmamasıma rağmen hızlıydı. Tüm programları kasmadan çalıştırırdı ama durup dururken anakartı yandı. O sebeple asusa bir ön yargım var.
Sanırım bu fiyat aralığında u serisi işlemcilerden başka alternatif yok. Yada amd ryzen 3 veya 5 işlemciler var. Onlar da nasıldır?
Kısacası laptop önerilerinizi bekliyorum:)


 
illa laptop olmak zorunda mi? bence en önemli ve kritik soru bu.

eger illa laptop olacaksa zaten grafik karti gerekiyor oyun oynamasaniz dahi bahsettikleriniz icin.

ucuza halledebilmek icin ya ryzen 5 vega 8 li cözüme gideceksiniz ki cok cok verimli olmaz ama kesinlikle is görür. ya da cok daha fazla vererek grafik kartli versiyonlara gideceksiniz.
  • duygusuzromantik  (20.10.19 00:47:51) 
Bazı durumlarda mobilite için laptop gerekli. Ekran kartı en düşük seviye, eski nesil olsa da olur. Saydığım programlar bilgisayarı çok kastıran programlar değil. Bu seviyelerde kullanıp da ısınma sorunu, kronik sorunsuz bir marka model tavsiyesine ihtiyacım var.


  • grand kimyon  (20.10.19 08:35:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.