[]

Erkek icin kisisel bakim urunleri

Onerdiginiz marka ve urun olarak; dus jeli, parfum, deodorant, dis macunu vs. akliniza ne gelirse yollayin ustume.




 
Bu duyuruları da anlamıyorum ben. Bir markete girip en pahalılarını alabilirsin, iyi olacağının garantisini veriyorum. Migros, watsons, eve, gratis'in herhangi biri olabilir.


  • diffarentiationation  (19.10.19 20:59:26) 
@diffarentiationation,

ben de senin gibi cevabi olmayip, her eyleme bir elestiri getiren gereksizleri anlamiyorum. Watsons ve gratis'ten mi alayim? Hadi ya, aydinlandim sagolasin.

Spesifik olarak insanlarin tavsiyesini sormusum, cok mu zor anlamak.
  • vogojin  (19.10.19 21:13:59) 
Rossman'ın Isana markalı ürünleri F/P açısından baya iyi.


  • synthetic a priori  (19.10.19 21:29:37) 
param almaya yetmese de kiehls markasinin kaliteli oldugunu biliyorum. erkek icin yuz temizleyiciler, krem(nemlendirici) ve haftalik yuzunuze uygulayacaginiz maskeler var. gunes kremini soylememe gerek yok.

daha uygun fiyatli olarak, nivea men yuz temizleyicileri, kremleri var. tavsiye ederim.
  • Leonardo~Da~Vinci  (19.10.19 21:32:19) 
Eyüp Sabri Tuncer in çoğu ürünü iyidir.
Deodorant yerine karbonat kullan ter kokmazsin. Diş macunu sensodyne iyi gibi. Nivea ürünleri de iyi krem temizleme vs.

  • Topalordek  (19.10.19 22:10:34) 
Deodorant Nivea
Saca hacım ve canlilik vermek icin loreal mucizevi yag.
Dus jeli Nivea'nin siyah siseli var bor tsne, cok guzel kokuyor.
  • stavro  (19.10.19 22:19:48) 
Cilt bakımı: Bunda kadın-erkek diye ayırmaya gerek yok. Bioderma, La Roche Posay, Avene gibi orta segment eczane ürünlerinden cildinize uygun olanları (yağlı, kuru, karma, gözenekli, kırışıklık karşıtı vs.) alabilirsiniz. Eczane yerine internetten alırsanız çok daha ucuza gelir.

Saç bakımı: Saç dökülmesine bir çözüm bulunduğuna inanmadığımdan es geçiyorum. Ogx mor şampuan saçı kabarık gösterir, dökmez de. Erkek parfümü kokuyor diye dandik erkek ürünleri almayın saça.

Deodorant, duş jeli, sabun, tıraş ürünleri: www.loccitane.com.tr

Ayrıca Isana +1, Kiehls Men +1
  • jacque  (19.10.19 22:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.