[]

Netflix içeriklerini bir ben mi beğenmedim?

İşim dolayısıyla evde film, dizi keyfi yapamıyordum uzun zamandır. Bu hafta nihayet Netflix'e üye oldum ama içeriklere bakınca hayal kırıklığına uğradım.

Diziler, filmler, belgeseller; hepsi ergenler için hazırlanmış sanki. Uyuşturucu, seks, ucuz bilgim kurgu... 35 yaşındayım ve bunlar artık benim ilgimi çekmiyor.

Bari belgesel izleyeyim dedim. İlk karşıma çıkan belgesel isimlerine bakın:
- Uyuşturucu Baronları
- Dünyanın en zorlu hapishaneleri
- Katil Doğanlar

Avrupa yapımı diziler yine biraz daha iyi görünüyor ama geriye kalanı çok kötü yahu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Neden insanlar Netflix'i bu kadar sevdi?

 
Çerezlik dediğimiz yapımlar var genelde. Ben de çok hoşlanmıyorum ama şöyle bakıyorum; ayda bir iyi yapım geliyor genelde, iyi bir dizinin 1 sezonu için de 30 lira vermek çok gelmiyor, yani ayda 1 iyi bir şey izletiyorsa parasını kurtarmış sayıyorum geri kalan şeyler de hediyesi gibi kabul ediyorum.
Bir diğer sevilme sebebi ise basit arayüz iyi uygulamalar ile destekleniyor.
Yıllar önceki tivibu, tv+ deneyimlerime bakınca kanserlerdi mesela.
  • atom karincanin torunu  (19.10.19 12:56:02) 
hayır yalnız değilsiniz. bir hevesle ben de üyelik almıştım ama birkaç film dışında izleyecek pek bir şey bulamadım. üyeliğimi de iptal etmedim. siteye pek giriş yapmadığım için ara ara hatırlatma maili gibi şeyler alıyorum:)

mubi'ye bir göz atabilirsiniz bence. popüler olmayan ancak netflix'tekilerden daha özgün filmler bulacağınız kesin.
  • 1286  (19.10.19 12:58:09) 
insanlar cünkü bu icerikleri tüketiyorlar.

cogu gizliden gizliye seyrediyor. "hic begenmem böyle filmleri ama kolpacinoya hastayim" diyen insanlar genelde aslinda her seyi izliyor. netflixi alan tabaka beyaz yaka cogunlukla, netflix aciklasa recep ivedik ve tarzi filmler birinci sirada cikar en cok izlenenlerde mesela.
  • duygusuzromantik  (19.10.19 15:55:37) 
Ben de bulamıyorum. Reklam olmadan izlenmesi cezbediyor sadece. Önerim eski kaliteli dizileri ve İngiliz yapımlarını seyredebilirsiniz.

The Office, Mad Men, the It Crowd vb
  • kaset  (19.10.19 20:03:47) 
amatör eğlendirir


  • kafadanbacakli  (19.10.19 22:22:58) 
öyle büyük umutlar beslememek lazım,

farklı dillerin dublaj ve altyazılarını bulabiliyorsun benim en beğendiğim parasını hak eden yönü.
  • dedim dedim de kime dedim  (19.10.19 22:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.