[]

Macbook

Merhaba,

www.hepsiburada.com


Sizce bu ürün alınır mı? Yoksa lenovo vb. gibi windows tabanli bir urun mu alayim ? Office uygulamalari ve bazi muhendislik analiz programlari kullanilacak. Bir de cihaz hafif olmalı.

Teşekkürler

 
kullanmak istediğin programların macos tarafında karşılığı var mı?


  • sutlu nescafe  (19.10.19 11:42:40) 
Evet


  • kolaygelsin  (19.10.19 11:58:32) 
çok sıkı bir apple kullanıcısıyım. Sanırım 15 yıldır hiç PC sahibi de olmadım, ofiste de kullanmadım.
Office uygulamaları ofis bilgisayarımda lisanslı şekilde var ve çok az kullanıyorum ama çok yavaşlar ve kullanmak hiç rahat değil. Ayrıca bazen uyum sorunu da oluyor, Windows'ta hazırlanan bir döküman bazen Mac Os'ta açtığımda kaymış olabiliyor.

Word, Excel işinizin önemli bir kısmını oluşturacaksa Apple almayın derim ben.
  • michael_knight  (19.10.19 13:09:28) 
Windows 10 şu ana kadar çıkan en stabil işletim sistemi. O fiyata 16 gb ramli çok kaliteli bir ultrabook alabilirsin. Macbook'a gerek yok bence.


  • redskull  (19.10.19 14:07:21) 
ofis programları için bende macbook tavsiye etmem.


  • tamamhosdiyonda  (19.10.19 14:14:11) 
ille de macbook isteniyorsa office uygulamaları için paralells desktop ile windows 10 kurulabilir ve orada kullanılabilir. PD macos altında harika çalışıyor. trackpadde kaydırarak macos ve windows 10 arasında geçiş yapabilirsiniz. performans sıkıntısı da yok.


  • asabi  (19.10.19 15:22:24) 
Orijinal ms office kullanilsa da uyum problemi oluyor mu ?


  • kolaygelsin  (19.10.19 15:55:57) 
Ben de 11 senedir Mac kullanıyorum. Mac için orijinal MS office almıştım, hiçbi uyum problemi yaşamadım ama absürd yazı tipleri falan da indirip kullanmadım mesela. Ayrıca Macin kendi offici de fena değil. Ve MS Office indirirsen evet biraz yavaşlatıyor bilgisayarı ama sinirlenip camdan attıracak kadar da değil :)

Kullanacağın mühendislik analiz programları neler? Mac için sürümü varsa OK ama kullanacağın softwarelere göre yavaşlatabilir. MAc için sürümleri yoksa Mac senin için doğru bi seçim olmaz kesinlikle :)
  • superfluid  (19.10.19 17:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.