[]

ingilizce kısa metin düzeltme

merhaba,

ben sımdı 2 kelıme ing bir şeyler yazdım ama kimi yerlerde çakmalık var gibi. nasıl daha şık hale sokabilir. yardımcı olursanız çok güzel olacak.
teşekkürler.


---------
Dear Sir or Madam,
We are a Turkish company which working in energy sector, specially solar energy system. We have a new solar energy project as a residental project in North Iraq for residential commercial rooftop application includes at least thousand houses. We request your product info&prices and the cost of installation info etc.
Appriciate for your help.
--------

 
We are a Turkish company, having operations in energy sector..

daha havalı olabilir.
  • SARI  (15.04.10 21:20:45) 
To whom it may concern

diye başla derim geri kalanı ise neresinden düzeltsem bilemedim.
  • lpgli tosbaga  (15.04.10 21:22:29) 
İlk cümleyi değiştirdim. Sanırım ikinci cümlede project ve residential tekrar ettiği için fazla kalabalık olmuş. At least yerine over düşündüm. Kalanı da değiştirdim. Şöyle yapsak:

Our company operates on the energy sector, escpecially solar energy system.

We have a new solar energy project in North Iraq for residential commercial rooftop application includes over thousand houses.

We would like to know detailed information about your products, prices, and the installation costs.

Thank you for your interest in advance,
  • uyuklayankedi  (15.04.10 22:07:14 ~ 22:08:30) 
Dear Sir or Madam,

We are a Turkish company operating in energy sector especially in solar energy. We have a new overseas project involving residential solarcell rooftop applications. We interested some of your products and in need of your assistance about those products' details.

We can provide our company information upon your request.
Yours

bence bu ilk mail icin daha uygun olur hemen oyle ne projesi falan soylememek lazim, istediklerinin detaylarini da ikinci mailde gonderirsin, mesaj atarsan ona da yardimci olurum...
  • thefin  (15.04.10 22:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.