[]

güney sudanlılar nasıl bu kadar uzun olabiliyorlar?

sulak yerde yetişmişler desem değil, iyi besleniyorlar desem dünyanın en fakir 8. ülkesi, sabah akşam spor yapıyorlar desem doğru düzgün tesisleri yok, kendilerine iyi bakıyorlar desem gündüz uyuyup gece yaşıyorlar.. ee genetik etken desem zaten baştan olamaz. yüzyıllardır kabile hayatı yaşayan ataları aynı tas aynı hamam takılmışlar..iskandinav veya slav,vs ırkından değiller ki genetik mirasları olsun. çevrelerindeki hiçbir ülkedekiler bu kadar uzun değilken nasıl oldu da bu adamların boy ortalamaları 2 metre oldu??

www.youtube.com


 
genetik niye baştan olmuyor onu anlamadım. hele ki yüzyıllardır bir aradalarsa (hiçbir bilgim yok) gayet mantıklı kendi gen havuzlarını korumuşlar işte. uzun olmak için illa iskandinav, slav olmak gerektiği sonucuna nasıl vardın?


  • tepedeki psychedelic adam  (18.10.19 13:20:56) 
teorilerden biri videoda da açıklanmış işte: tropikal iklimlerde vücudun aşırı ısınmasını engellemek ve daha geniş bir alanda terleme sağlamak için heyvanların uzuvları büyürmüş. bu adamlar da zaten belki ilk insandan bu yana o civarda yaşıyor, ona göre evrim geçirmiş ve gen havuzunu korumuş. ayrıca saykedelik adam +1, genetik mirasla iskandinav veya slav olmanın alakası ne, anlamadım.


  • der meister  (18.10.19 13:36:46) 
dünyanın en uzun boy ortalaması hollandaya ait. yapılan araştırmalar asyalıların 100 yılda 10 cm'e yakın uzadıklarını göstermiş. iklim ve beslenme ile birlikte genetik faktörler etkli fiziki yapıda, yani bir yere ait bir ırka ait özellik değil bu. zamanla değişen gelişen ve etkiye açık bir durum.


  • jenasinans  (18.10.19 13:52:20) 
İskandinav ya da slav olmayanlar genetiksiz mi


  • jazzabel  (18.10.19 13:59:45) 
başka milletlere etkileşime geçmemişler. etkileşime geçtikleri de hep civardaki milletler, yani yine yakın özellikteki bireyler. gen havuzu korunmuş yani +1


  • tabirimekruh  (18.10.19 14:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.