[]

abant - yedigoller - sapanca

29 ekim dolayisiyla cok kalabalik olur mu? tavsiye eder misiniz? ayrica turlar var bu bolge icin ama kendimiz mi gitsek turla mi gitsek karar veremedik. turla gezmeyi sevmiyoruz ama pratik olur gibi de geliyor bi yandan. 2 kisi arabamiz var. ayrica bu bolge icin varsa tavsiyelerinizi (konaklama, aktivite, yeme - icme, vb...) de verebilirseniz cok mutlu olurum. simdiden tesekkurler.




 
Araba var ise yedigöllere kamp atabilirsiniz bir gece
Geçen sene bu zamanlarda gittiğimde çok güzeldi havası
Yedigöller içinde otel ve yeme içme yeri de vardı

Yalnız yollar Biraz dolambaçlı, süren kişinin dikkatli olmasında fayda var

İyi gezmeler
  • boltzman  (18.10.19 08:19:20) 
bütün bu rotalar kalabalık olur kesin. Yedigöllerde kamp atacaksanız gece çok soğuk olur hazırlıklı olun derim. Bir gün gölcük gölü, bir günde abant, mudurnu yapabilirsiniz.

Bunun dışında safranbolu falan da deneyebilirsiniz.
  • kraldan cok kralci  (18.10.19 08:47:46) 
Yedigöller mi? Aman ha... Geçen sene 28 ekimde gitme hatasını yaptık. Özel araçlar bir yandan tur otobüsleri bir yandan... Büyük sıkıntıydı. Hem yukarıdan hem aşağıdan gelenler nedeniyle kilit oldu. 4 5 saat arabanın içinde kaldık. Geri gidemiyorsun sürekli yukarıdan gelen var. Yollar dar. Zaten aracını bırakıp gidenler var.Kontağı kapatıp bekledik. Tuvalet yok su yok yemek yok. Türk Telekom çekmiyor... Jandarma gelip olaya el koydu. Yolu açmaya çalıştı. Mengen tarafına yönlendirdi VS. O tarafta da tek şerit toprak yol vardı. Santim santim gittik.

Uzun lafın kısası üzerine para verseler tekrar gitmem. Bu arada turla gelenler de yukarıda inip oldukça uzun bir yol yürüdüler parka girmek için. Bu arada parkta değil ama yol üstünde kar birikintileri vardı. Hatta kar topu oynayan insanlar vardı.
  • sutlu nescafe  (18.10.19 09:51:36 ~ 09:54:37) 
kamp tecrubemiz hic yok, dolayisiyla bu kadar soguk havada zorlu bir kamp olayina girmeyiz muhtemelen.

@sutlu nescafe cok onemli bi veri oldu cok tesekkurler. bu plan yatiyor oyleyse :) alternatif tavsiyesi var mi :)
  • in vino veritas  (18.10.19 10:08:00) 
o sıkıntıyı çektikten sonra evde oturmayı tercih ederim :)
şile'de saklıgöl diye bir yer var. 19 mayısta oraya bile ulaşamadık. bir numarası da yok oranın.

  • sutlu nescafe  (18.10.19 10:59:01) 
Haftasonu ve tatil günleri böyle yerlerin hepsi kilit. Yıllık izin kullanıp gidiyorum o yüzden.


  • Topalordek  (18.10.19 12:46:22) 
Yedigoller'den donus tam bir facia soyleyeyim. Ister turla git ister kendi arabanla, arac cikamiyor oradan. Haftaici gitmen lazım resmi tatil olmayan gun.


  • stavro  (18.10.19 19:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.