[]

Harici ses kartı önerisi- condenser mikrofon bağlanacak

MXL 440 Studio Condenser Microphone'um var.

Focusrite scarlett 2i2 ses kartı da var ancak mikrofona enerji yeterli gelmediği için bir türlü kayıt alamıyorum. Daha önce bir başlık açmıştım, yardım istemiştim ama çare bulamadık. Pes ediyorum.

Focusrite yerine, bu sorunu yaşamayacağım, doğrudan priz bağlantısı olan, düzgün kayıt yapabileceğim başka bir ses kartı alacağım.

Ne önerirsiniz?

 
48V butonuna basarsanız mikrofona yeterli güç gidecektir.

bende de MXL V67 var. ses kartım presonus ione. 48V butonuna basmayınca güç gitmiyor.
  • jamiro  (18.10.19 00:20:35) 
önceki duyurunda "ipad"e bağlayarak çalıştırmayı denediğini anlatmışsın..

ne kadar power bank vs de bağlasan ipad, condenser mic'in ihtiyacı olan elektriği ses kartına veremiyor çok büyük ihtimalle.

laptop ya da pc ile denedin mi, düzgün çalışıyor mu?


dikkat edersen referans verdiğin video'da condenser mic bağlamıyor.. midi klavye bağlıyor, elektrik bile harcamıyor o condenser ile kıyaslanınca..
  • makbur  (18.10.19 01:23:14) 
Konu hakkında çok bilgim yok sadece vaktim vardı ve sizin için arastirdim, konuyu daha iyi bilenler yazsin ama sizin mikrofon şu www.mxlmics.eu ve mikrofon özelliklerinde gördüğüm kadarıyla ("power requirements 48V Phantom Power (+/- 4V)" diyor) ve bu mikrofon setine dahil değil gördüğüm kadarıyla. bu durumda sanırım ses kartına değil de şu videodaki gibi bir cihaza ihtiyacınız var. youtu.be


  • another day in paradise  (20.10.19 14:26:04 ~ 14:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.