[]

cep telefonu

Arkadaşlar telefon almak istiyorum kararsız kaldım sizce hangisi ve neden?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
iphone u geç bi artık. 7000 küsür verip 11 veya xr falan almayacaksan kapandı iphone dervi. berbat ve çağdışı telefonlar 8 ve öncesi nesil.

bu fiyatlara mi 9t öneririm. note 8 pro da iyidir ama çok yeni. muhtemelen şimdi alırsan ilerde düşer fiyatı biraz kötü hissedebilirsin.
  • papuayenigine02561  (17.10.19 20:55:35) 
6s dediğin makine 5 yaşında. Onu direkt eleyin. Ben de oyumu mi9t'den yana kullanıyorum fakat ana kamera performansi olarak note8pro yeni bir sensör kullanıyor o sebeple daha güncel.


  • karacigerim vur kadehlere  (17.10.19 21:28:01) 
1’i al.

İphone kullanıcısıyım ama 6s'e bakmadım bile. 1 iyi. 2nin rami zamanla üzer

One Plus 7 de alabilirsin
  • Delay Fuze  (18.10.19 19:09:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.