[]

bu kız neden yazdı şimdi?

geçen yıl tinder'dan bir kızla tanışmıştım. bir kez buluştuk, sonra whatsapp'tan baya mesajlaşmıştık. ama ona rağmen pek anlaşamamıştık. benden uzun olduğu için boyumu dert etti büyük ihtimal. bir de çok sabit fikirliydi, bazı hoşuma gitmeyen düşünceleri vardı. fotoğraf yollayınca hiç yorum yapmıyordu, bedelli askerlik yapacak olmama alttan alta laf soktu falan. bunlardan sonra iyice soğumuştum ve bitirmek için bahane aradım. bir ara bir şeyden muhabbet açıp şakayla beni arkadaş olarak mı görüyorsun diye sordum, evet sanırım öyle dedi. ben de biraz bozulduğumu belli edince ya üzüldüm, seni kırmak istemedim falan dedi. ertesi gün de halimi hatrımı sordu. ondan sonra bir ay boyunca hiç yazmadım. bir baktım beni instagram'da takipten çıkarmış. aradan bir yıl geçti, geçen hafta mesaj attı whatsapp'tan. profil fotoma askerde çektiğim fotoyu koymuştum. numaranı silmedim, fotoğrafını görünce yazayım dedim, hayırlı olsun falan. umarım sorun olmaz, nasılsın gibi şeyler. havadan sudan konuştuk işte, pek lafına laf katmadım. acaba neden yazdı bu kadar zaman sonra bu kız? takipten çıkıp, numaramı silmemesi de ilginç geldi.




 
ilgiye ihtiyacı var şu an


  • twelfth  (17.10.19 18:47:29) 
gol olur


  • burya  (17.10.19 18:53:35) 
Sallama hiç
Bırak yazsın

  • otopsicocugu  (17.10.19 18:55:12) 
Tam anlamıyla yansıtmıyor ama kibar haliyle attention seeker diyelim biz buna. O 'Seeker' kısmına başka bir şey geliyor aslında. Anlayan anlar. Yalnız kalmıştır, o boş zamanını doldurmak için seni seçmiştir.


  • bitchesaintshit  (17.10.19 18:57:01 ~ 19:05:54) 
Yarın akşam çağır 2 muhabbet sonra takıl, ondan bir tezek olmaz


  • kleider  (17.10.19 18:59:33) 
ilgiye ihtiyacı var,yedekspor da cezalı oyuncu sayısı çok,yalnız kalmış olma ihtimali de yüksek.Sallama bence de bırak yazsın biraz da sen laf sok hatta alttan alta,arkadaş olarak gör falan :)


  • wacot  (17.10.19 19:35:15) 
sen neyin peşindesin madem hoşuna gitmeyen düşünceleri varmış niye mesaj atmasını merak ediyorsun? kadınlar öyle akşam çağırayım takılıp atayım kafasındaki erkekleri bilir ve iplemez.


  • ashleybon  (17.10.19 19:59:58) 
Gol olmaz, boşuna uğraşma.


  • johny guitar  (19.10.19 12:11:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.