[]

klimayı istediğimiz yere kurdurabiliyor muyuz?

şimdi klimayı internetten alacağım. benim kurdurmak istediğim yerde balkon yok ve mecburen binanın dıs tarafına monte edilecek. yani balkona kuramayacaklar. bunun için sorun cıkarırlar mı?




 
ulaşılamayacak bir yer ise vinç getirmek gerekir. onun masrafı da sana ait olur.


  • hadsafhada  (17.10.19 17:25:49) 
Ücretsiz kurulum için belirli şartları oluyor, bu genelde balkon teras gibi ayağın yere bastığı alanlar oluyor.

Camdan sarkıp montaj yapmak için ekstra ücret isteyebilirler ya da güvenli değil diye yapmayabilirler.

En kötü özel bir servise dış montajı yaptırır içerisi için servisi çağırırsınız. En güzeli servisle konuşmak tabiki.

Yetkili servisin böyle çılgınlıklar yapacağını sanmıyorum ;

www.google.com

Edit: @hadsafhada güzel fikir vermiş, vinç çağırılırsa bir saatliği ortalama 300 liraydı en son
  • John Bloor  (17.10.19 17:27:37 ~ 17:28:22) 
işte camdan sarkarak yapmaları gerek. ayagın yere basacagı bir yer değil. ne yapmak gerekiyor peki.


  • sizofren06  (17.10.19 17:42:39) 
ofise aldığım klimaların montajını camdan sarkarak yaptılar. adamlar düşecek diye onlardan çok korkmuştum. duvarı delip dış üniteyi içeriye bağlamışlardı. kablo hortum vs için belli bir metrenin üstüne ekstra ücret isterler. dış ünite montajı için dışarıya iki tane L ayak takmışlardı. özetle dış cepheye montajı çok absürt bir durum yoksa yapıyorlar. dış cephe konusunda bina yönetimine de, izin almak şeklinde olmasa bile böyle bişey yapıcaz demek gerekebilir.


  • scudman1  (17.10.19 17:56:32) 
adamlar kurulum için geldiklerinde keşif yaparak tüm olasılıkları belirler zaten biz evi bilmeden görmeden şu an ne desek boş. en kötü ihtimalle başta dediğim gibi vinç gerekebilir. onun da piyasasını @john bloor yazmış.


  • hadsafhada  (17.10.19 18:23:34) 
Dışarıya vinç gerekebilir.
İç ünite için de TV üstüne mesela montaj yapılmaz, çok uzun tahliye borusu kullanılmaz. En uygun yeri bulup montaj yaparlar.

  • balik kraker  (17.10.19 23:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.