[]

bir antibiyotik bu kadar tehlikeli olabilir mi gerçekten ?

hepiniz o cipro başlığımdaki ünlü entryi biliyorsunuzdur. ben zaten hastalık hastası biri olarak bunu okuduğumdan beri iyi değilim. 6 ay oldu sanırım bu ilacı alalı, vücudumda gezen garip noktasal acılar var. bu yıllardır süregelen anksiyetem dolayısıyla mı yoksa bu entryde denilen gibi bu ilaçtan mı zehirlendim çözemedim kafamda. etrafımda ne kadar doktor varsa sordum hepsi böyle bir şey olmayacağını söyledi ama bu entryi yazan arkadaşta öyle bir yazmış ki korkmamak elde değil. siz ne düşünüyorsunuz bu entry hakkında ?

eksisozluk.com


 
bende de anksiyete var. hayatımda cipro kullanmadım. ama her tarafımda gezen antin kuntin salak acı muhabbeti oluyor. kendini dinlemeyi bırak.


  • bi permatik iki de ekmek  (17.10.19 16:57:18) 
bunu okuyunca mi kotu oldun? oncesinde bir sey yok muydu?

adam yazmis zaten turkiye'de doktorlarin bihaber oldugundan, fda falan da soylemis. tum linkler dokumanlar verilmis. yuzlerce haber yapilmis hakkinda. bunlara inanmayip etrafindaki doktorlara sormak ne alaka ben cozemedim.
  • ehti  (17.10.19 19:28:19) 
öncesinde vardı dediğim gibi, hastalık hastalığı vardı zaten bende anksiyete. bu anksiyetenin zaten azgın olduğu bir dönemde de bu ilaçla ilgili yazılanları okuyup tırsmıştım iyice.

adamın verdiği tek geçerli kaynak fda. diğer verdiği her kaynak tamamen kişisel siteler. hiçbir geçerliliği yok onların. beni de ürküten fdaydı zaten gerisi fasa fiso.
  • bilemiyorumaltan333  (17.10.19 19:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.