[]

Trump'ın kafa gidik mi?

The Apprentice'den falan izleyip takip eden var mı?
Deli ayağına mı yatıyor, olayı ne?



* amerika gibi yerde başarılı olmuş bir işadamı değil mi bu?

 
böyle düşünmenize sebep olan şey nedir gerçekten anlamıyorum.
benim takip ettiğim kadarıyla oldukça zeki.
üslubu size farklı geliyor diye neden deli olsun.
  • dafuq  (17.10.19 13:08:02) 
dengesiz saçma sapan konuşuyor, bazen de davranıyor.
bizi rezil etti kendi de rezil oldu.

  • prizmatik  (17.10.19 13:32:55) 
adam deli değil. zekidir ya da salaktır diyemem. ancak patavatsız derim. çok rahat bir şekilde patavatsız olarak tanımlarım yani bu adamı.


  • draconas  (17.10.19 15:52:22) 
Adamın özgüveni inanılmaz yüksek, dünyayla dalga geçiyor. Aptal bir adam değil bence. Herkesi müthiş manipüle ediyor. İçeri dışarı çok farklı oynuyor. Sonuçta hep kendi istediği oluyor gibi lanse ediyor. İlginç bir karakter yani.


  • roket adam  (17.10.19 22:11:43) 
kendini bir şey sanan görgüsüz zengin. türkiye'de de çok var bunlardan


  • anais  (17.10.19 22:34:24) 
Şu kitabı okumuştum www.goodreads.com Duygu durumu aşırı değişken, manipüle etmesi çok kolay ve takdir edilme takıntısı var (kitaptan hatırladığım kadarıyla)

Ama kabul etmek gerekir ki adam çok komik. Kürtaj karşıtı insanların karşısına çıkıp şunu demesine hala gülüyorum :D youtu.be
  • bruce mclaren  (17.10.19 22:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.