[]

Sağ koltukaltı bölgesinin, sol tarafa göre daha şiş olması

dün duş alırken fark ettim. elimi her iki tarafta da gezdirdiğim zaman, sağ koltukaltı bölgemin sola göre bariz daha bir şiş halde olduğunu hissedebiliyorum. ve bu his, oradaki geniş sayılabilecek bir alanı kapsıyor.

hep bu şekilde mi olduğunun, yoksa sonradan gelişen bir durum mu olduğunun ayrımını yapamıyorum şu an. çünkü daha önce özel olarak odaklandığım bir hadise değildi, denk geldi.

iki koltukaltı bölgesi arasında yapısal olarak böyle bir farklılık olabilir mi? yoksa sağ tarafta tehlike arz eden bir büyüme ihtimali de mi olabilir?

fikri, deneyimi olanlar paylaşabilirse sevinirim.

 
yag bezesi olma ihtimali yuksek. bence gecikmeden bir doktora gorunun.


  • 1286  (17.10.19 11:25:59) 
yağ bezesi olabilir, lenf bezlerinde bi sıkıntı olabilir. bi doktora görünmelisin.


  • principlei  (17.10.19 11:30:18) 
Bazı deodorant ve roll-on yorumlarında okudum böyle bir şey ben. Terlemeyi engelleyince oluyordu sanırım. Deotak olabilir.

Dr'a tabi ki görünün.
  • influx  (17.10.19 11:46:21) 
bazi deodorantlat misket gibi bir sisiklik yapabiliyor o bolgede. umarim sadece oyle bir seydir lenf ile ilgili degildir.

benim de basima boyle bir sey geldi. ozele gittim korktum hizli olsun diye oradaki hekim lenfte var pazartesi gel alalim laborauara gonderelim sonucu dedi.
baska doktora da gorun dedi annem, hemen ne ameliyati. baska doktora da gittim. megerse zona cikiyormus bende o yuzden sisiklik olmus. ki sonrasinda zona olmustum.
iyi ki baska doktora gotmisim bosu bosuna dograyacakti beni.
en az 2 farkli hekime gidin. ama kesin gidin. bazen onemli bir sey olabiliyor.
  • turbo sadık  (17.10.19 12:16:17) 
Ertelemeden bir doktora gidin koltuk altı lenf bezleri hafife alınmaz.


  • deer hunter  (17.10.19 12:32:40) 
Aksesuar meme de olabilir ama kesinlikle bir doktora gidin.


  • somethinginthewayshemoves  (18.10.19 01:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.