[]

Uyuyamıyorum

2 senedir sorunlu evliliğim bitti, 18 yıllık kariyerime son verip sorunlu aile şirketini devralmıştım. Tam toparlandı, boşanalım dedi. Devredip çıktım. Geride emeğimi, hayallerimi, ailemi bıraktım. 2.5 yaşında oğlum kaldı geride. Şimdi uyuyamıyorum, dr, antidepresan da işe yaramadı. Günlük 10 km yürüyorum. İş kurayım diye çabalıyorum, konsantrasyon problemi yaşıyorum. Yaş 40 oldu, bu kadar handikap varken moralimi yüksek tutamıyorum. Ne yapacağım?




 
inadına çıkacaksınız zirveye.
yürüyüş yapmanız çok iyi bırakmayın.
oğlunuza harika bir gelecek vermek için çıkın zirveye şimdi.
her şey sizin elinizde. başarırsınız.
  • la traviata  (17.10.19 11:28:09) 
Zor bir surec ama atlatacaksiniz eminim. Yuruyusu bence de birakmayin, spora abanin, salmayin sakin kendinize iyi bakin.

Ben de 36 yasindayim, yillar boyu beni tuketen meslegimi birakip yeni bir baslangic yapiyorum. 40 yas da yeni baslangiclar icin gec bir yas degil.
  • msb  (17.10.19 11:51:15) 
Geride bıraktıklarınıza değil, önünüzde ki potansiyel olasılıklara/olanaklara odaklanmaya çalışın. zira arkanıza bakarken önünüzdeki yolu görmeniz imkansız. kaldı ki oğlunuz neden geride kalsın, ebeveynlerin boşanmasını daha şimdiden zihninizde böyle kodlarsanız, çocukla paylaşımlarınızı, geçireceğiniz zamanı vesaire doğru yönetemezsiniz.

40 yaş hiç bir şey için geç değil. bakın ne güzel, çocuğunuz var, sağlığınız yerinde, sorunlu bir aile şirketini devralıp düze çıkaracak iş deneyimine sahipsiniz. her şeyi halledebilirsiniz. yeter ki baktığınız perspektifi daha olumlu bir yönde dönüştürmeye gayret ve niyet edin.

doktor olarak psikolog mu kastettiniz bilmiyorum ama boşanma konusunda uzman bir psikologla terapiyi düşünebilirsiniz.

yürüyüş iyidir, ilaç gibidir, sakın bırakmayın. beslenmenizi aksatmayın, sağlıklı zihin için sağlıklı bir beden şart. günlük öz bakımınızı da aksatmamaya gayret edin, görevmiş gibi zoraki de olsa yerine getirin.
  • Phoebe  (17.10.19 12:00:59 ~ 12:02:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.