[]

Arabayı Marmaray yolunda park etme

Merhaba,

Avcılar’da oturduğumu göz önüne alırsak, Marmaray durakları üzerinde arabayı en güvenli nereye bırakabilirim? Gittiğim yerler Marmaray üzerinde ama geç saatte eve dönmek zorunda olduğumda arabanın yanına gitmek benim için güvenli olmalı. (Kadınım)
Mesela Üsküdar’dan gelirken arabayı duraktan alıp Avcılar’a gitmek istiyorum.

Buralarda İspark’lar varmış dur devam et, onları mı tercih etmeliyim?

BONUS SORU
HGS’min erken bitmemesi için bana tavsiyeniz var mı?
İstanbul’da araba kullanmaya yeni başlamıştım. Trafiğe göre yollar seçiyordum, efendim TEM sizin, Avrasya Tüneli benim gezerken sık sık HGS bakiye’m bitiyordu. Yolların ücretlerine bakınca tabii şok oldum :’) Ben bunları 4-5 tl sanıyordum.

 
Düzelttiler mi bilmiyorum ama normal otoban ve köprülerde eksiye geçsen bile şu kadar gün içinde öde yoksa ceza var, avrasya tünelinde eksiye geçince direkt ceza geliyor diye haberler çıkmıştı. Dikkat edin.
Bazı arkadaşlar hgs'yi bankadan alıp kredi kartına tanımlıyorlar.

  • liberal  (17.10.19 09:50:37) 
Evet evet bir hafta ya da on beş gün içinde ödeme şansı tanıyorlar. Ama ben erken ödesen de o kadar para verecek durumda değilim


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (17.10.19 09:54:19) 
HGS:
PTT'den aldıysanız HGS'yi, her hangi bir PTT şubesine gidip hangi bankadan olursa olsun kredi kartınızla otomatik ödeme tanımlayabilirisiniz. Benim mesela 100 TL'nin altına inince otomatik 250 TL yükle şeklinde. Siz dilerseniz 50 TL'nin altına inice 50 TL yükle de diyebilirsiniz.

Marmaray Park:
Burada önerim Florya-Akvaryum istasyonunun oradaki sokaklar olacaktır. Nispeten nezih ve güvenli bir yer. Küçükçekmece'den itibaren çok güvenli olmayabilir. Ek olarak Halkalı istasyonunun tam önünde TCDD'nin park yeri var. Orası da olabilir.
  • patates  (17.10.19 09:58:23) 
HGS'yi vadesiz hesabinizin oldugu bankadan alin direkt. Otomatik olarak hesaptan cekiyor, bitme gibi bi dert olmuyor.


  • msb  (17.10.19 11:55:04) 
siz bakmayın. küçükçekmece istasyonu'nun ordan itibaren halkalı'ya değil geceleri çok güvenli değildir.


  • patates  (17.10.19 14:12:22) 
İlk istasyon olan Halkalı'da yolun kenarına bir sürü araç bırakımış oluyorlar,
Bir gün gidip deneyebilir, gözlemleyebilirsin.

  • birbilsem  (17.10.19 14:59:09 ~ 14:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.