[]

nerden xbox kinect alabilirim?

kinect vücut hareketleri ile oyun oynanan bi teknolojiymiş. ben de yeni öğrendim. şimdi satın almak istiyorum. ama sorularım var.

1 bu sadece xbox360 da mı çalışıyor, xbox one'da da çalışıyor mu?

2 bunun sıfırı artık satılmıyor mu desteklenmiyor mu? n11 de hepsiburada da var ama ikinci el ya da kutusu açılmış geliyormuş sanırım. e kargocuyu kapıda bekletip dur ben bunu bi oynayım çalışıyo mu diyemeyiz. paramız boşa gitmesin? sıfırının nasıl nerden alabilirim?

3 bi de bu teknoloji ortadan kalktıysa sağlığa zararlı olduğu için mi kalktı? kızıl ötesi ışınlar falan kanser olmayalım?

 
2-sıfırını zor bulursunuz artık üretilmiyor. cihaz ve sensör kalitesi yüksek olduğu için araştırmacılar bile piyasadan topladı baya.

1- ikisi için de farklı kinectler var. xbox one kinetct daha gelişmiş ve hızlıdır.

3- sağlık değil maddi olaylar. micrososft oyunlarla destekleyecek kadar üzerine düşmedi.
  • angelofdeath  (17.10.19 10:47:04) 
letgoda xbox360+kinecti 500e almıştım ben yaz başı. fitness oyunlarını dans oyunlarını falan kullanıyorum zevkli alet. tutmadığı için kalkmıştır. xbox one a da çıkardılar sonra destek kalktı diye biliyorum. ucuzundan al geç, eğlenceli ama yorucu zaten oyunları, herkese göre değil.


  • hasmetizm 2046  (17.10.19 11:45:20) 
1. iki konsolunda kinect kendisine özel durumda 360 ile 360 için üretilmiş olanı one ile one için üretilmiş olanı kullanabilirsin.
2. sıfırı hala satılıyor. genelde konsolla birlikte paket halinde geldiği için az sayıda sıfır kutulu üretilmiş olarak var. xbox un türkiye pazarındaki payı, oyuncu profili düşünüldüğünde tr de sıfırını bulmak biraz zor gibi.
3. bu teknoloji ortadan kalkmadı hala kullanılıyor. kızıl ötesi ışın falan da yok. kinect denen cihaz gelişmiş bir webcam. ekstra olarak termal görüntü alabiliyor, dahili mikrofonu var, otomatik yakınlaşma, hareketi takip etme gibi özellikleri var.
Şahsen ben skype ile tr deki ailemle görüşmek için kullanıyorum gayet memnunun. hatta xbox evde sadece bunun için açılıyor.
son olarak ekleyeceğim. eğer xbox one s modeli bir konsola sahipseniz kinect bağlayıp çalıştırmak için ekstra bir güç adaptörüne ihtiyacınız var.
şunun gibi i.ebayimg.com
xbox one ilk model veya one x modelerinde bu adaptore ihtiyac yok. ihtiya. duyduğu gücün tamamnın konsoldaki portundan alabiliyor. ama s modelinde bu mümkün değil.
ayrıca daha ileri gidersek xbox one kinectleri başka bir adaptor vasıtasıyla windows yüklü bilgisayarlara bağlamak mümkün. konsoldaki gibi webcam özelliklerinin yanında 3d tarayıcı olarak kullanmakta mümkün oluyor.
  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (21.10.19 13:37:26 ~ 13:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.