[]

Delonghi hangi modeli?

Romalılar,

Yurtdışında Trye göre uygun fiyata kahve makinesi alma şansım var, yarın alacağım. Uzun süredir bakıyorum aslında ama kullanmış olanların yorumları çok işime yarar.

www.hepsiburada.com

Aşağıdaki makine hepsiburadada 1800, burda 1000 lira.

www.hepsiburada.com

Bu makine de hepsiburadada 2179, burda 1200 lira.

İkinciyi, Kombi olanı almak mantıklı duruyor ama acaba birincisinde ikincisinde olmayan birşeyler var mı diye düşündüm. (sütü yeterince ısıtmama, kahveyi sıcak tutmama)

Tavsiyeleriniz nelerdir? :)

edit: makinenin yanında 300 liraya Delonghi KG79 öğütücü de alacağım.

 
ikisi de değil. kahveyi çekirdekten öğüten ve süt haznesi de olup latte ve kapuçino yapabilen bir model alın.

ya da nespresso'ya bakın misal. gayet iyi makinalar var tek sıkıntı kapsüle bağımlılık. ama tr dışında iseniz lidl'da aldi'de muadil kapsül kaynıyor.

manuel istiyorsanız bende delonghi var bir tane ec72 miydi modeline bakarım manuel ve süt köpürtmeli. gayet giriş seviyesi taş gibi model. ucuza veririm ilgilenene.
  • ozdek  (16.10.19 22:31:45 ~ 22:32:35) 
biraz öğrenip kurcalamak istediğimden nespresso istemiyorum.


www.hepsiburada.com

zannediyorum ki bu heralde işimi görür, değil mi? içinde öğütücü de bulundugundan onu ayrı almak zorunda kalmayacagım.
  • megacracker  (16.10.19 22:58:41 ~ 23:11:10) 
www.hepsiburada.com
bende bu modelden var. 6 aydan fazla oldu. çekirdek kahveyi kendi çekip kahve hazırlıyor. moka pot ile başlayıp 3-4 cihaz değiştirdiğim kahve maceramda son durak oldu gibi.

  • faithless  (17.10.19 00:41:38) 
bunun sütlüsünü almanız lazım tam otomatik odur. inanın az önce kendine latte yapmış biri olarak asıl işimin baristalık olmadığını ve böyle harika bir cihaz için nespressoya teşekkürlerimi ileten bir mektup yazmayı düşünüyorum.

süt köpürtmek kolay iş değil ama havalıdır uzun süre yaptım sonra tam otomatik makinaları keşfettim.

tr de bu makinaların alınabilir düzeyde olmamasını insan hakları mahkemesine taşımanız lazım. kahve bir haktır. herkes içebilsin.

aynı zamanda kapsüller de. en uygunu tchiboydu onlar bile uçmuş. bu arada tchibo nun da tam otomatik makinası var bende 1299 tl olan model diyeyim. o da az kullanılmıştır teklif vermek isteyen olursa yeşillendirebilir.

not: ben artık yurt dışında yaşıyorum makineleri yanımda getiremedim burdan yeni satın aldım. o yüzden satılırsa satılsın diyorum. içiciye gider tipte makinalardır.
  • ozdek  (17.10.19 14:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.