[]

Şu anlaşılması namümkün şeyi biri açıklayabilir mi?

yahu okuyorum okuyorum ben mi anlamıyorum? facebook'ta dükkanın önüne duba koyan birinden yakınan kullanıcıya yazılmış. lütfen anladıysanız açıklayabilir misiniz?

"Vallahi banada bi dukkan sahibi bıdı bıdı ettirdi o zaman kameralar azdı gece sokak veletlerine 100 er tl verdi tum dukkanın cam cerceve indirdiler iceride poset icinde köpek bokları attılar adam 2 gun dukkanı toparlayacam diye ugrastı şimdi olsa işim zor her yer kamera ama o ertesi gun adamın suratını görmeye gittim 77 sulalemi bacak omuza yapıyordu"

bunu yazan İTÜ'de okumuş güya. inanak mı?

 
itü'de okuyan herkesin çağdaş olduğu kanaatine nereden vardık?


  • Tears of Devil  (16.10.19 18:07:00) 
anlaşılması mümkün olmayan kısmı hangisi onu anlayamadım?

arkadaş itülü olup hayal dünyasında gerçekleşen bir eylemi de yazmış olabilir veya olayı gerçekleştirip hayalinde itüden mezun olmuş olabilir. hatta her ikisi de yalan olabilir, internet bu. her okuduğumuza bu kadar kafa yorsak başımızda saç kalmaz.

bugün milletin iq'su mu düştü ne olduysa biri kardeşinle mi evlendin diyor, diğer ben hiç kalp krizi geçiren görmedim yaygın değil mi diye soruyor. ilginç.

anlatan para verip camı çerçeveyi indirtmiş, sonra da adamın nasıl kızdığını görmeye gitmiş işte.

77 sulalemi bacak omuza yapıyordu -> sinirden bütün sülaleme cinsel içerikli hakaretler ediyordu
  • hadsafhada  (16.10.19 18:13:58 ~ 18:32:01) 
itü mezunu olduğuna emin misiniz? :D


  • candide  (16.10.19 18:14:56) 
ettirdi > ettiydi
100er tl verdi'm'
iceride > iceriye
77 sulalemi bacak omza yapiyordu > 7 sulaleme kufur ediyordu

araya da 3-4 tane virgul serpistirilirse tamamdir.
  • brkylmz  (16.10.19 18:21:10) 
anlatıyorum.

şimdi bir dükkan sahibi varmış. sözde itülü arkadaş da bu dükkanın önünü işgal ediyormuş. dükkan sahibi de doğal olarak bıdı bıdı ediyormuş. sonra birgün itülü arkadaş sokaktaki çocuklara 100'er lira vermiş ve geceleyin dükkanın camlarını kırmalarını istemiş, çocuklar camları kırdıktan sonra üstüne dükkandan içeri bok da atmışlar. tabii o zamanlar kamera az olduğu için kimin yaptığı belli olmamış ve adamın dükkanı toparlayıp temizlemesi 2 gün sürmüş. neyse efendim itülü arkadaş olayın ertesi günü adamın halini görmek için dükkana gitmiş, gittiğinde de adam "bunu yapanın 7 sülalesini şey edeyim" diye küfür ediyormuş. yani itülü arkadaşa küfür ediyormuş bilmeden :) ama şimdi olsa yapamazmış, her yerde kamera olduğu için anlaşılırmış. djjdjdjjs
  • candide  (16.10.19 18:32:58) 
tahsil cehaleti alir, eseklik baki kalir.


  • in vino veritas  (16.10.19 18:36:20) 
itü'de .ok arkadaşım var daha kötüsünü de yazarlar.


  • dedim dedim de kime dedim  (16.10.19 19:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.