[]

Araçla Bordum - İstanbul, hangi rota?

Merhabalar, 28 Ekim'de bir adet Vito ile İstanbul'a (Avrupa yakası) geleceğim.

En mantıklı ve hesaplı rota hangisi? Zaman derdim yok ama tamamen eski yoldan da gitmek istemiyorum.

Not: Yani köprüyü kullanmayı düşünmüyorum.

 
Gecen hafta Bodrum'dan İstanbul'a eski yoldan geldim, Yalova'dan Pendik'e gectim, acikcasi Akhisar disinda hic bi yerde de sikini yasamadim, Akhisar'dan trafikli gecis de sanirim 10 dakika surdu, bana yeni otoyol asiri sıkıcı geliyor, yolda basip gitmeyi diil, cevreyi izlemeyi severim ama basip gitmek istiyorum, kopruyu de kullanmayacagim diyosaniz Yalova cikisindan otoyoldan cikip feribotla Yenikapi'ya gecebilirsiniz.


  •   (16.10.19 10:15:39) 
2 gün önce bodrum'dan istanbul'a araçla geldik, yeni yolu kullandık ama pişman olduk. hem fazla para harcadık hem fazla benzin yaktık eskiye göre. zaman olarak da çok bir fark yoktu yani. eskihisardan da feribota bindik.


  • tabirimekruh  (16.10.19 11:47:43 ~ 11:48:39) 
zaman derdin yoksa eski yolu kullan. bursa'dan da arabalı feribotla yenikapı'ya geçersin. şimdiden biletini al ama sonra yer kalmaz.


  • '  (16.10.19 12:47:34) 
zaman derdin yoksa canakkaleden git.


  • alperz  (16.10.19 12:56:20) 
Maalesef 28 Ekim'de Yenikapı'ya sefer yok o yüzden Topçular'dan karşıya geçeceğim gibi gözüküyor şu an için.


  • chicha  (16.10.19 13:04:01) 
Bursa ya da Yalova'dan Yenikapı'ya sefer var görünüyor. Yanlış bakmış olmayasın?


  • Mirket  (16.10.19 13:58:07) 
sabah 7:30'da ve akşam 6'da var. topçular'dan gitme boşu boşuna. hem boşu boşuna vakit ve benzin harcarsın üstelik trafiğe kalıp yorulursun.


  • '  (16.10.19 14:14:07) 
Topçular feribotu tek yönde 70 tl olmuş. Osmangazi ise 103 tl. Ben de köprüye karşıydım ama artık mecburen kullanıyorum. Bursaya kadar da otobandan devam.


  • kumulatifvergimatrahi  (17.10.19 08:08:08) 
@kümülatif Topçuları düşününce evet köprü çok daha mantıklıymış.

Dün @mirket sağ olsun uyarınca baktım Bursa'dan direkt Yenikapı'ya feribot bileti aldım. Hem 150-200 km daha yol gitmeyeceğim hem yakıt masrafından feragat edeceğim hem de araçta 500 km sınırı olduğu için daha az ekstra ücret ödeyeceğim böylece.
  • chicha  (17.10.19 10:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.