[]

Uyanma problemi olan arkadaş

TElefon alarmlarını duyamadığını söylüyor. Belki duyuyorsa da uyumaya devam ediyordur sallamayıp, bilmiyorum.

Bir kaç kere aradım bayağı arka arkaya alarm saaatinde ama işe yaramadı.

AKıllı saat alayım diyorum. ALarmı duyamıyor ama bilekliği titrerse onu hissetmemesi zor.

Tabi ki sorun psikolojikse, yatağı titretsek işe yaramayacaktır da. Yine de deneyeyim dedim.


BAşka öneriniz var mı? Kendisi öğrenci bu arada

 
yüzüne tokat attığım, sarstığım halde uyanmayan insan biliyorum. onlardansa titreşim de işe yaramaz ama denemek lazım.


  • kamile necaset  (16.10.19 02:02:02) 
Uykusunu almasını sağlayacak yöntemler bulun. Uyanamama sorunubenim de vardı, telefonla vs oynayarak uyumayı kestikten sonra hızla ilerleme gördüm. Yerdeki halıda titreşen telefona bile uyanabiliyorum artık :)


  • godless frog  (16.10.19 02:20:49) 
önce kbb sonra uyku kliniğine gidecek.


  • orpheus  (16.10.19 04:10:21 ~ 04:10:42) 
Şu hayata küstüren eski usul alarmlı saatlerin uyandıramayacağı insan var mı ya :/ bence bir onu da deneyin. Biraz küfür ettirip uyandırıyor ama uyandırıyor


  • Kediyi üzdün  (16.10.19 07:27:53) 
Bedensel yorgunluk galiba. Benim kardeşim çok yoğun çalıştığı dönemde uyanamazdı. Bir keresinde 1 saatliğine dışarı çıkıp eve gelmiştim, yanıma anahtar almamışım, bu içeride uyumuş, bam güm kapıya vurdum, cepten ve ev telefonundan çaldırdım, kesinlikle uyanmadı, babam eve gelince ondaki anahtarla eve girdik. Hatta 17 Ağustos depreminde bile uyanmamış, evde babam vardı, yanına gitmiş uyandırmaya çalışmış, birşeyler mırıldanmış, uyanmamış. Şimdi daha iyi, en azından telefonu çalınca uyanıyor.


  • Tutkun  (16.10.19 08:37:33) 
Uyandırmaya alıştırırsanız sorun olur. Tanıdıklarım var böyle. Diğerleri zaten beni uyandırır diye rahat rahat uyumaya devam ediyorlar. Önemli bir iş ya da randevuyu bir bir kaçırmaya başladıklarında artık ne size ne de alarma gerek duymaz yola gelirler. Kendi haline bırakın.


  • Erva  (16.10.19 09:29:00) 
uykumdan kalp çarpıntısıyla uyandırıyor diye sadece çok önemli işlerimin olduğu zamanlarda kullanıyorum ama oldukça işe yarıyor.

s... uyanmayan iş arkadaşımla şehir dışına çıktığımızda kendi alarmını duymuyor bile ama bu sese tepkisiz kalamıyordu :)

www.youtube.com
  • kimlanbu  (16.10.19 09:32:21) 
çalışmaya başlayınca geçer. sıfır sorumluluktan oluyor.


  • sir gawain  (16.10.19 11:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.