[]

İyilerin kötüleri haşat ettiği film önerisi :D

Seyrettiğim son 7-8 filmdir, hep kötü taraf diğer taraftakileri öldürdü, sindirdi vs.

Biraz gaza gelmek istiyorum.

HUlk gibi kahramanları değil istediğim ama. Abdürd de değil. Gangster, suç filmi de olabilir.

Person of interest dizisindeki gibi bir şey ya da leondaki son sahneeki gibi ama tabi ölmese daha iyiydi orda. Bİraz untouchables gibi de. Ama 47 roninin sonu gibi olmamalı mesela.

Carlitos way iyiydi, sonu kötü olsa da. Bir de tek başınaydı o filmde. İlk başta tek olsa bile bir şekilde destek görebildiği filmler daha iyi olabilir.

Bir film vardı. texas tarzı bir yerde geçiyor 1800 1900lerde. Bir adam , öldürmeyi bırakmış ama zorla onu buna sürüklediler, kışkırttılar çevresindekileri öldürüp ve orda "hadi artık öldür şunları" diye gaza gelip, her öldürdüğü kişiyle gaza gelmiştim. Fİlmi hatırlayamadım da o kadar iyi bir film değildi. Zaten genelde 5-7 imdb puanı filmleri seyrediyorum.

imdb linkleriyle koyarsanız önerileri sevinirim.

 
  • megalomaniac  (15.10.19 21:26:40) 
  • levpontryagin  (15.10.19 21:34:54) 
  • Uncle Sam  (15.10.19 21:59:31) 
bahsettiğin film unforgiven'a benziyor.www.imdb.com

onu beğendiysen true grit'i de beğenirsin. www.imdb.com

ya da western olmasın diyorsan scott pilgrim vs the world'ü izleyebilirsin. www.imdb.com
  • sinek kral  (16.10.19 00:20:53) 
(bkz: john wick)


  • tanaka  (16.10.19 07:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.