[]

ankara'da bu ara ne giyiyorsunuz akşamları?

güneş battıktan sonra mont giyecek kadar soğuk oluyor mu? yoksa kalın hırka yeterli olur mu? bir gece için mont taşımak istemiyorum ama akşam donarak ölmeyeyim.




 
Bu ara iyi gibi. Gunduz tisortle ciktim usumedim.

Aksam cikarsam tek pamuklu oduncu gomlegi giyip kollarini kiviriyorum.

Usumedim son bi haftadir.
  • bir3iki7  (15.10.19 19:14:51) 
son gunler daha iyi; cok usuyen biri degilseniz hafif bir sey isinizi rahat gorur...


  • sweetoffice  (15.10.19 19:25:37) 
gündüz çok sıcak genelde tişört
öğlene doğru ve akşam üstü kazak
sabah ve akşam tişört+kazak+mont
:)
  • lata  (15.10.19 19:29:06) 
SERSERİ ÇEKETİ ismini verdiğim, deri de değil ama plastik diyim, saçmasapan bi ceketim var. motorcu şeysilerine benziyor. tişörtün üstüne onu giydiğim ve önünü açık tuttuğum halde akşam karanlığında 20 dakika yürüsem terlemeye başlıyorum.

yani kolay üşüyen biri değilseniz tişörtle bile dolaşırsınız. risk almayayım derseniz inceden bir hırka iş görebilir. en azından son 8-10 gündür böyle. nasıl iş anlamadım. bi ara 4 dereceyi gördüm ben gece, son zamanlarda yazdan kalma havalar. neyse böyle iyi, kombiye para yok.
  • der meister  (15.10.19 19:44:01) 
Monta gerek yok. Hırka, ceket iş görür


  • elorelia  (15.10.19 20:28:32) 
ben akşam 12-1 civarına kadar polarla iiydim haftasonu. havalar iyi gidiyor gibi...


  • babilbaligi  (16.10.19 09:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.