[]

Viyana

Viyana ve bratislava için tavsiyelerinizi alırım, teşekkür ederim şimdiden.




 
viyana için yazıyorum:
konaklama: austria trend anatol wien
gezi: ringstraße civarında çoğu önemli yapı. schonbrunn ve belvedere biraz dışarda kalıyor. 48 saat ulaşım kartı almıştık biz. her müzeye girmeyecekseniz viyana pass mantıksız olabilir. sarayların avlularini bahçelerini gezin, hepsine girmenize gerek yok birini seçin yeter, diğerlerinin görsellerine bakın. benzer oda geçişleri var çünkü. sisi ve joseph ile ilgili filmler varmış, izleyin bence gitmeden.
yeme-icme:cafe landtmann. demel pastanesi aşırı popüler, masa bulmak hele ki dışardan masa kapmak için mücadele etmek gerekiyor. dolaşırken girip tatlınızı alın, başka yerde yiyin illa denemek isterseniz. stephenplatz, graben çevresinde yemek alternatifleri bulursunuz. karlsplatz yakınında naschmarkt var, yemek için gidilebilir.
  • zihua  (15.10.19 20:36:27) 
konaklama tavsiyemle ilgili uyarayım, çok sakin nezih bir yer. hareketli bir yer bakıyorsanız wombats hostellerini inceleyebilirsiniz.


  • zihua  (15.10.19 20:39:18) 
Viyana için ulaşım kartı al bence yuruyerek ulaşım bazı yerlere zor. Bide müzelerden birini seç gir hepsine girmem dersen. Hava durumuna dikkat et İstanbul a gore soğuk 5 6 derece.


  • Topalordek  (16.10.19 10:25:51) 
Ben pek sevmem ama gitmişken sachertorte yenip,melange içilmeli. Benim özellikle önereceğim şey ise operaya gitmek. Önceden bilet bulamazsanız ya da pahalı gelirse, gösteri öncesi ayakta izlemek isteyenler için bilet satılıyor. Bratislava'da kayda değer bir şey hatırlamıyorum.


  • asteriks  (16.10.19 11:31:33) 
Opera/konser pahalı gelirse, denk getirebilirseniz merkezdeki bir katedralin önünde elemanlar son biletleri satmak için ucuza veriyor bazen. Bizim ilk akşamımızdı, yol yorgunuyduk gitmedik. :/

Demel'i önerir herkes, bence şişirilmiş bir balon. Cafe Central'in havası daha güzel.
  • piremses  (16.10.19 14:26:33) 
Christmas market kurulacak bir zaman gidilecek ise Rathaus Park


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (16.10.19 14:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.