[]

hayattaki en büyük şanssızlığınız

sizin etkiniz dışında öyle olagelmis, değiştirme imkanınızın olmadığı, hayata ciddi anlamda negatif başlatan; kişiliğinizi, sizi, psikolojinizi daha " bozuk" yapmış bir durum var mı, nedir? örn; fiziksel bir engel, kötü bir anne, hastalık vs.

varsa bu durumla başa çıkabildiginizi, bu durumu " yenebildiginizi", atlatabildiginizi, bu durumun yaşamınız üzerindeki aktif etkisini bertaraf edebildiginizi düşünüyor musunuz? evetse nasıl?


 
kötü bir anne. bu sebeple gelişmiş mental rahatsızlıklar. mental rahatsızlıklar sebebiyle sürekli depresyona girip çıkma, öyle düzgünce duran hayatını kendi kendine bok etme.

durumla başa çıkmayı sürekli deneyip bazen başarıp bazen yeniliyorsun ama hala hayatta olmak sanırım bi şekilde başa çıkabildiğini gösteriyor günün sonunda. ha bu atlatmak mı? bilemiyorum.
  • i ve seen it all  (14.10.19 23:24:59) 
Doğmam. Dünyaya gelmem.


  • Bartebly  (14.10.19 23:28:30) 
Babamın ileri derecede epilepsi ve bilimum psikolojik hastalıkları olması. 5 yaşındayken at tepmiş, kafatası yarılmış vs... evlendirmişler tabii ki ileride bakacak karısı olsun diye. Hayatımızı babasız ve hiç büyümeyen bir çocukla geçiriyoruz.
Bize faydası; çabuk büyümek, sorumluluk almak, sıkı aile bağları aklıma gelenler.

  • somethinginthewayshemoves  (14.10.19 23:34:43) 
Babam, yeğenlerine,kız kardeşlerine, hatta komşulara, komşu çocuklarına gösterdiği ilginin yarısını göstersin diye gözünün içine baktık hep.
Ama yok, ilgisiz, sorumsuz, sevgisiz, bencil.
Bazen diyorum ki hayatım çok kötü gitse, evliliğim bozulsa,arkamda duracak, Savunacak,gidip siginabilecegim en son insandır herhalde. Zira kardeşim boşandı, hiç bilmediği bir şehirde yapayalnız kaldı sahip çıkmadı.
Yıllarca çocukları olmamış keşke hiç olmasaydı.
Bazı insanların anne baba olmaması lazım.
  • motley crue  (15.10.19 01:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.