[]

Tablet PC'ler hakkında birkaç soru.

Gidip mağazalarda inceleyeceğim ilk defa ama gene de birkaç soru sorayım istedim.

1000-1500tl arası kötü olmayan bir markada tablet alma fikrim var. Şu aşağıda saydığım şeyleri (PDF ve kitap scanları okumayı saymıyorum elbette) tablette yapmak mümkün mü ?

- USB flash bellek veya SD kart kullanarak film izleme, müzik dinleme hatta müziği PC hoparlörüne bağlama

- Kablosuz internet ortamında netten Youtube'a girebilme

- Whatsapp veya türevi mesajlaşma uygulamalarını indirip kullanabilme

- Bunu sorduğum için mazur görün ama bir de kötü kalitede bile olsa resim çekebilme

alacağım tablette bunların hangileri ya da hangisi olacaktır ? Tabii genel olarak soruyorum, özel bir marka veya işletim sistemi gözetmeden.

 
-evet
-evet
-evet (whatsapp web)
-evet

hepsi olacaktır.
  • dr doofenshmirtz  (14.10.19 23:27:24) 
Tablete WhatsApp kuruluyor bildiğim kadarıyla ben kullanıyorum en azından. Cihaz desteklemiyor diyor falan ama çalışıyor. Aktivasyon için bir cep ya da sabit tel girmek lazım tabi.


  • another day in paradise  (15.10.19 00:48:27) 
Samsung galaxy tab a var, 3gb ram, full hd ips panel, kalemiyle gayet is görüyor ve 1200 tl civarı. Yukaridakilerin hepsini fazlasıyla yapar. Alacağınız alette 3gb min ram olsun.


  • karacigerim vur kadehlere  (15.10.19 01:14:48) 
Chromebook baksaniz kAtlanabilir olanlardan?


  • icim urperiyor  (15.10.19 11:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.