[]

sizi gözle taciz eden bir erkek var. ne yaparsınız?

sevgili duyuru hanımları buyrun sohbete. bir mekanda erkek arkadaşınızla oturuyorsunuz. karşı masada üç tane sap oturmuş. onlardan bir şerefsiz de yanınızda erkek arkadaşınız olmanıza rağmen sizi gözleriyle yiyor. erkek arkadaşınızın sırtı ona dönük olduğu için olayı farketmiyor ama siz farkediyorsunuz. böyle bir şey başınıza gelse ne yaparsınız? erkek arkadaşınıza söyler misiniz, bir bahane bulup kalkıp gitmek mi istersiniz, ne bakıyorsun lan diyip olay mı çıkartırsınız, vs ne yaparsınız?




 
Erkek arkadasimla yer değiştiririm.


  • japon balığı  (14.10.19 16:58:56) 
yer değiştiririm veya onun bakamayacağı bir noktaya çekerim sandalyemi


  • ruhen hastayim ben  (14.10.19 17:02:11) 
Erkek arkadaşımla yer değişirim +1


  • banane yaaaa  (14.10.19 17:02:27) 
ablacim dur sakin, hemen oyle olay mi cikartilir... baktin dedigin gibi olay, yer degistirirsin olur biter


  • sweetoffice  (14.10.19 17:09:55) 
Yer değiştirmeye gerek yok mekan değiştirin onun yerine. Yer değiştirdiğinizde aşırı saftirik değilse sevgiliniz ortamda bir bokluk olduğunu anlar zaten. Huzur kalmaz.


  • glide  (14.10.19 17:29:00) 
glide+1
ayrıca o mekana da bir daha gitme bence ablacım.

  • wacot  (14.10.19 17:50:56) 
" başka bir yere gidelim mi" derim


  • yuvarlanantencereninkapagi  (14.10.19 18:18:48) 
Sevgilimi kavga içine sokmam. Mekan değiştiririm.


  • jazzabel  (14.10.19 18:21:29) 
sevgilime kesinlikle yansitmam, mekandan ayrilmayi teklif eder derhal uzaklasirim. sandalye degistirmek direkt su okuz beni rahatsiz ediyor demek sonra olay cikar durduk yere. ipsiz sapsiz insanlarla muhatap edemem sevgilimi.


  • in vino veritas  (14.10.19 18:41:06) 
olay çıkartırsanız 3 tane sap'ın erkek arkadaşınızı dövmesi için fırsat yaratmış olursunuz..


  • strobist  (14.10.19 19:15:08) 
fotoğrafını çeker gibi yapıyorum.
ya da devam ederse gerçekten çeker polis savcı şikayet eder, olmadı hiç istemesem de ifşa ederim.
olay çıkartıp falan tadımı kaçırmam. bi de öyle bir mekanda ne işim var? yok mekan düzgünse işletmeciye şikayet ederim.
  • jimjim  (14.10.19 21:15:44) 
Anlattığın koşullarda, şerefsizden bana ne. ayrıca gözüyle yemek ne demek? Çok mu bakıyor? Vallahi ben hiç fark etmiyorum bakışları, etrafla okadar ilgisizim ki, sanırım bu benim icin şans. Hadi diyelim ki fark ettim, ne kadar rahatsızlık verici olabilir ki baska bir masada oturan bir adam? Hele mekanı asla terk etmem, bana ne olm, ben niye terk ediyorum?! Erkek arkadaşma da söylemem, tamamen umrumda olmaz.


  • velvetmorning  (15.10.19 04:27:09) 
hiçbir şey yapmam, olduğu yere bir daha bakmam ve soyutlanmış olurum. eğer çok çok rahatsız ederse de kalkalım derim, nedenini belki uzaklaştıktan sonra söylerim belki hiç söylemem.


  • xvyz  (15.10.19 10:09:07) 
böyle bir olayı erkek arkadaşına söyleyen kezbandır. net.


  • dafuq  (15.10.19 17:46:06) 
1- erkek arkadasınız sizin sahibiniz, sizden sorumlu kisi degil. bu sekilde tacizci erkege karsi kendinizi savunmuyorsunuz, tacize kaynaklik eden ataerkil zihniyeti yeniden üretiyorsunuz.

2- tacize ugradiginizda siz bir sey yapmak zorunda degilsiniz, tacizci davranısını degistirmek zorunda.

3- ben mekanı terk eder, mekanı terk ederken de mekan sahibine neden rahatsiz oldugunuzu ve böyle tipler buraya gelmeye devam ettikce o mekana bir daha gelmeyecegimi söylerdim. mekan sahibi bu konuda hassas ise, sizden sonra o arkadaslara da yol verirdi, hassas degilse zaten oraya gitmenizin bir anlamı yok.

4- bak mekanı terk ettim, ben bir sey yaptim tacizci oturdugu yerde kaldı, hani o davranısını degistirecekti diyorsaniz, utopik görünebilecek ama işe yaradigini örnekleri ile gördügüm şu öneriyi yapabilirim.

birisi sizi taciz ediyorsa, tacizci sizin gücsüzlügünüzden ve sessiz kalacaginizdan emin oluşundan beslenir. sessiz kalmayin, yüksek sesle "birine mi benzettin kardeş" diyerek karşı ataga gecin, muhtemelen tacizci geri adım atacak inkar edecektir, siz bir adım daha ileri gidip mekan sahibini de işin icine katın, kadın olarak rahat rahat oturamayacaksak buraya da mi gelemeyecegiz, kim aliyor bunlari iceri deyin. mekan sahibi başkalarına mahcup olacagi icin size degil tacizciye yönelecektir.
  • proteus  (02.11.19 10:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.