[]

ttnetten turknete gecıs

bu ayın 24'unde taahhutumun bıttıgını goruyorum sıstemde. ttnet musterı hızmetlerı ıle gorustugumde, 24unden once baska bır fırmaya gecersem, cayma bedelı uygulanıyor dıyor. 24unden ıtıbaren ıse faturam neredeyse 2 katına cıkıyor. gecısım saglanana kadar her gun ıcın gunluk 2 katı odeyecekmısım.

>turknete gecene kadar olan sure kac gunde tamamlanır?

>taahhutumun bıtmesını beklemeden yanı 24unu beklemeden turknete basvursam mı?
>son ayda cayma bedelı alabılıyorlar mı hala? cok sacma degıl mı?

 
turknet belli bir meblağa kadar cayma bedelini karşılıyor(sen ttnete ödüyorsun sonra faturayı turknete gönderiyorsun onlar aylık olarak faturandan düşüyor). zaten taahhüt bitmek üzere olduğu için cayma bedeli de 1 aylık indirimsiz ücret olabilir en fazla. o olaydan faydalanabilirsin.


  • hadsafhada  (13.10.19 23:53:42) 
Sen bitmeden turknete başvur. Onlar hallediyor devir işlemlerini, ttneti kapatma işini falan. Sana gönderdikleri evrakta TTNet iptal sözleşmesi de oluyor. Turknete yetki veriyorum tarzı bi kağıda imza atıyorsun. Sen ara ve hallet sadece


  • westblack  (14.10.19 00:02:02) 
telekom'u arayıp cayma bedeli ne kadar sorun. eğer 120 tl ve altındaysa direkt geçiş yapın turknete.

eğer telekom'u iptal edip sonra başvurursanız işler daha da boka sarıyor.
  • brkylmz  (14.10.19 00:25:59) 
3-4 gün kala başvur, sakın ttnet'i kendin iptal etme. turknet işi çözer.


  • dergus  (14.10.19 01:23:47) 
İsterse 500 lira çıksın geçin kurtulun başka çaresi yok soygundan kurtulmanın.

Benim sözleşmemde bi de ev sigortası yapmışlar haberim olmadan 320 lira da onun cayma bedeli çıktı. Böyle bişey olursa tüketici hakem heyeti de seçenekleriniz arasında bulunsun.
  • kirmizi baslikli mario  (14.10.19 03:27:59) 
Ayın yirmisinde türknet ile işlemleri başlatın ve evrakları kargolayın, 21 en kötü 22 Ekimde kargo türknete gitmiş olur.

Geçiş işlemi de 23 veya 24 Ekimde hallolur, bir iki gün erken olursa da cüzzi bir cayma bedeli çıkar belki de çıkmaz. Onu da Türknet ödüyor, ya da bir iki gün geç geçiş olsa da çıkacak fatura çerez parası olur.
  • John Bloor  (14.10.19 09:37:04) 
sen hiçbir şey ile muhattap olma.
diğer arkadşaların da dediği gibi turknet her şeyi hallediyor.
gerekli bütün evrakları gönderecektir tutk.net.
  • teritori  (14.10.19 09:44:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.