[]

Nadir kitapları ucuza bulmanın bir yolu var mı?

Okumayı istediğim baskısı tükenmiş eski basım kitaplar var (Anubis Kapıları, Avalon'un Sisleri, Karanlıkta 33 Yazar, Savaş Lordu Yıllıkları vs.). Bu kitaplar nadirkitapta fahiş fiyatlara satılıyor. Arada bir letgo'da uygun fiyata bu tarz kitaplar düşüyor, denk gelirse alıyorum. Peki başka yolu yok mudur? 2. el platformu olabilir, eline geçen her kitap için nadirkitap'a bakmayan sahaf olabilir, eski kitap deposu olabilir hatta kağıt toplayıcıları bile olabilir. Zaten öğrenciyim, zamanım var ve kitapların arasında dolaşmayı seviyorum. Eklemeyi unuttum, İstanbul'dayım.




 
facebookta kitap mezatı mı ne öyle bi grup var, ctsileri taksimde açık arttırma yapıyorlar ama sembolik olay, genelde çok pahalıya gitmiyor.

bi de gezeceksiniz düzenli olarak ancak öyle.

ek: kadıköyde seyyar eskicilerin arabalarında da denk gelebilir, akbaba eskici tayfayı ikna edip de uygun fiyata alabilirseniz tabi.
  • jimjim  (13.10.19 23:35:29) 
en ucuz yöntem koha üzerinden arama yapıp çıkan kütüphaneleri hurda kitap ihalesi için takip etmek. görevli ikna edip almak ya da ihaleyi alan hurdacıya 3-5 verip seçmece almak.
manyaklık ama yapan tanıdığım var.

  • denek hayatım  (13.10.19 23:46:02) 
ingilizce okumak ya da bu kitapların olduğu kütüphanelerden alıp okumak ya da kitaplara sahip olan birinden alıp okumak.


  • xvyz  (13.10.19 23:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.