[]

Ataturk havalimaninin kapanmasi sizde bir burukluk yarattı mi?

Bu bir tek bende mi var lan. Niye uzuluyorum anlamıyorum ama icimde bir burukluk var orasi kapansigindan beri.
Simdi bazi binalarin yikimi icin ihale acilmis, onu okuyunca bir daha uzuldum. Burasiyla bir bag kurmusum resmen, icim açıyor nedense.

Baska var mi benim gibi terminale uzulen? Niye uzuluyorsunuz?

 
Ben de uzuluyorum, neden uzulmeyelim, her seyden once mantiga aykiri, isleyen bir havaalaninin kapatilmasi, mantik kismini bir yana birakirsak,anilarim var, ilk ucus, sevdigim seyahatlerin baslangici, Yesilkoy'u severim. Bende yer etmis mekanlarin bir bir yok olmasi uzuyor tabi ki beni, hala var olmaya devam edebilenlere siki siki sariliyorum.


  •   (13.10.19 11:22:30) 
siyasal islamcilar tarafindan ulkenin insaatcilara peskes cekilmesine tabii ki uzuluyoruz. ulkenin gelecegine atilan en buyuk kaziklardan biri de bu havaalani oldu. durduk yere milyarlarca dolar borc, katledilen milyonlarca agac.


  • n62  (13.10.19 11:31:06) 
üzüldüm çünkü evime yakındı. havaalına inince eve geldim diye düşünüyordum

şimdi ise çok uzak kalıyor :(
  • dafuq  (13.10.19 12:00:01) 
Bana da yakindi, sabah trafiksiz saatte 15dk da varıyordum.

Zaten bu yeni havalimank yapılırken biliyorsunuz "3. Havalimani" sıfatıyla tanitildi. Sonra ahl kapatilacak dendi nolduysa.

Galiba beni etkileyen sey de oncelikle anilarim olmasi. Ve calisan koskoca terminalin cope gitmesi.

Simdiki Havalimani bana da uzak kaliyor.
  • stavro  (13.10.19 12:15:37) 
burukluk değil kızgınlık yarattı. bana çok yakındı orası. şimdi herkes gibi bana da uzak. sabiha gökçen bile çok uzak. avrupa yakasında yaşamanın zorlukları işte:(


  • nothing in my way  (13.10.19 12:28:40) 
aklım almadı.
yeni dedikleri havaalanında her şey çok garip. ulaşım çok büyük sıkıntı. ankaraya gidecek olsam havaalanına gitmem, uçmam falan otobüsle aynı zamana geliyor. tamamen akıl dışı tamamen peşkeş tamamen başka hesaplar çok belli. yılda bir defa esenlerden memleketine otobos ile giden kişiler bunu anlayamaz. küçümseme değil kimse atara girmesin ama kimse de aklının ermediği konuda dünyanın en iyi havaalanını yaptılar diye konuşmasın o zaman. ne avrupa ne de dünyada hiç bir konuda en iyi değil. bir su al bakalım alabiliyor musun? her şey kazık. atatürk havaalanı ne güzeldi.

  • seyduna6687  (13.10.19 13:51:16) 
üzüldüm.

bir iki seneye buraya yeniden havalimanı yapılırsa şaşırmayız belki.
  • zirvelerin ozgurlugu  (13.10.19 13:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.