[]

Burun Ameliyatı Sonrası Kaç Günde İşe Geri Dönebilrim?

Burnumda çocukluktan kalma kırık var. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Yakında ameliyat olacağım. Kaç gün sonra iş yapmaya müsait olurum dersiniz, tecrübe edinen oldu mu? Teşekkürler...




 
2 hafta.
ilk hafta zaten anestezi yüzünden pert geçer. yarı uyur yarı uyanık olacaksın. ikinci hafta kendine gelmeye başlarsın. ancak işyeri-ortamı tozluysa bunu doktora söyle. böyle durumlarda ameliyat yerinin tamamen kapanmasını isteyebilir. o da dört hafta kadar sürebilir.

  • tururo  (12.10.19 17:06:32) 
1 hafta reis. genelde 1 haftada tamponlari cikartiyor hekimler cok nadir 10 gunde alinan tamponlar.
tamponlari aldilar mi baslarsin kod yazmaya. tahminim bu yonde. ama nefes alma isin %100 cozulecek diye bir sey yok. duzelmeyen ameliyatlar da var.

  • turbo sadık  (12.10.19 17:29:34) 
iki hafta +1
benim ameliyatım ağır geçmişti, iki hafta sonunda bile zar zor normale dönmüştüm.

  • whyamy  (12.10.19 17:34:35) 
Doktoruna, hastaya ve yapılan işleme göre değişiyor. Ben 10 günde normale dönmüştüm, ameliyattan sonra ağrı kesici bile içmedim. Yüzümün şişliği ve morluğu 10 günde geçti. O şekilde işe gidersem iş arkadaşların tırsabilir:)


  • ashleybon  (12.10.19 19:34:01) 
Doktora ve kişiye göre kesinlikle değişiyor. Ben bir haftada dönebilir durumdaydım. Bir arkadaşım 1 ay sonra dönebildi.


  • hrvl  (13.10.19 00:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.