[]

bir erkeğe kendini aşık ettirmenin yolları

ailemin ve etrafımın (iş, arkadaş vs.) artık evlen baskısından kurtulmak ve biriyle gerçekten bir ilişki kurmak için artık aklıma bu soru geldi. arkadaşlarım çocuklarını kucaklarına almayı başladı ama ben tekim bu hayatta. hiç bunu isteyeceğim de aklımın ucundan geçmezdi ama insan da yuva kurmak istiyor belli bir zaman sonra. yeri yurdu belli olsun istiyor. övünme gibi bir niyetim de asla yok ama güzelim, kariyerimde başarılı bir yerdeyim. bir de ikinci üniversiteyi de okuyorum. ev işlerinde de iyiyim. boyum falan da uzun ama şansım, talihim hiç açık değil. çıktığım da aldattı falan. bu konuda ne isteyenim var ne de şansım. ama artık ben de yuva kurmak istiyorum.
hoşlandığım biri var. kendisine de bunu söyledim ama bana o gözle bakmadığını söyledi. ama kendisi de evlenme niyetli biri. çocuklara falan düşkün. benim olay da kara sevdaya dönüştü. düşünmeden olmuyor. yatıyorum, kalkıyorum, yiyorum, içiyorum aklımda her an o. acaba ne yapıyor, hastaysa ne halde. onunla ilgileniyorum. şu an etrafımdaki aklı başındaki tek adam o. onun da beni sevip istemesini istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. biliyorum, bu çok saçma bir soru ama hayatımdaki bu saçma yalnızlıktan kurtulup yuva kurmak için buna mecburum...



 
peki diyip basıp gidiceksin. bir ihtimal gelebilir sonra sana. gelirse hemen atlama. bunun dışında şansını burada ve ekşide deneyebilirsin. güzel insan çok. neredeyse bütün erkekler kızların efendi yerine piç tercihini konuşuyor. güzel bir insan bulmama şansın yok sadece biraz kendine güven. ayrıca evlilik amacı gütmemeni tavsiye ederim. birçok insanla sadece "öylesine" tanış. insanları tanımaya çalış. sonra kendine göre uygun birini bulucaksındır.


  • tabii lan manyak mısın  (12.10.19 00:55:44) 
Birini sözde kendine aşık ettirmek için kendi tahminlerin doğrultusunda aslında hiç de sen olmayan bir profile büründükten sonra ne anlamı kalacak bunu düşündün mü? Senin için ne kadar sürdürülebilir olacak ve karşındakinin hislerini nasıl gerçekçi bulacaksın? Hiçbir şeye mecbur değilsin.


  • noisette  (12.10.19 01:21:02) 
Çok yanlış düşünüyorsun bence.şayet bu düşünceni değiştirirsen, daha kolay olabilir istediğin şey..bekarken ve ilişkin yokken de yerin yurdun bellidir.son cümlen özellikle “bu saçma yalnızlıktan kurtulup yuva kurmak için buna mecburum” evliliğe bakış açını özetliyor.yalnızlıktan kurtulmak için evlenilmez, ayrıca hiç birşeye mecbur değilsin.üzgünüm ama bu düşüncelerle evlenirsen, yine mutlu olamazsın.


  • astrid  (12.10.19 01:47:51) 
Çok kötü toksik bir hayatın olacak-oluyor gibi görünüyor. Adama ilgin de kara sevda falan değil bence bildiğin evlenmek için seçtiğin adamı takıntı yapmışsın. Adamın seninle evlenmek istememesi kendisi adına şans olmuş. Yoksa depresyon dolu korkunç bir hayat kendisini bekliyor olacaktı. @astrid'e katılıyorum, arkadaşlarım evlendi bi ben kaldım bu yüzden acil evlenmem gerekiyor diye evlenilmez. Bu kariyer gibi bir şey değil ki akranlarım x yaptı ben yapmadım diye geri kalayım. İnsan ilişkilerine senin gibi proje, statü, başarı olarak bakanlar toksik insanlardır. Bırak evlenmeyi, selam versen ömründen ömür alır bu insanlar. Dünyaya bir iyilik yap ve kimseyle görüşme.


  • glide  (12.10.19 02:41:48 ~ 02:43:51) 
olum kızın üzerine bu kadar gitmeyin lan :D insanın sevilmeyi istemesi çok kötü bir durum değil ben doğal karşılıyorum. evet haklı olabilirsiniz ama doğrularınız bu kadar şiddet doğurmamalı.


  • tabii lan manyak mısın  (12.10.19 03:00:56) 
Bence de soruş şeklin ve sorduğun soru bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Kızlarda 28'de başlıyor bu evlilik takıntısı. Bence evlilik arkadaşlarla yarışmaktan veya yalnız kalma korkusundan daha öte bir şey olmalı. Ama bir musibet bin nasihattan iyidir. Adam sana ilgi göstermiyorsa başka birini bulursun. Dünyada başka adam mı kalmadı?


  • the coon  (12.10.19 06:07:08) 
"..kendisine de bunu söyledim ama bana o gözle bakmadığını söyledi. ama kendisi de evlenme niyetli biri.."

demek ki evlenmeyi istiyor, ama sizinle istemiyor.
adamı dönüştürmekle uğraşacağınıza sizi sizin gibi isteyen birini bulun.
  • tabudeviren  (12.10.19 08:54:47) 
İnsan kıtlığından bu adamı bişi sanmışsınız biraz yeni çevrelere girin


  • photo85  (12.10.19 09:26:54) 
İnsanları değiştiremezsiniz, hele ki "evlenince değişir" görüşü bin yıldır yanlışlığı tescil edilmiş bir görüş.

Bu yüzden evleneyim de ne olursa olsun kafasından çıkın, insanlara biraz daha şans verin, sizinle evlenmek isteyen, sizi gerçekten seven biri illa ki denk gelecektir.

Ha bu denk gelen erkeği siz görecek misiniz? Ya da görseniz bile şans verecek misiniz mechul?

Özetle bu adamla olmaz, eşden dosttan ve aile efradından birilerinin aracılığıyla da birileriyle tanışabilirsiniz.
  • John Bloor  (12.10.19 09:50:15) 
Bu adamla olmaz + 1


  • prizmatik  (12.10.19 11:18:50) 
tüm yorumlar için teşekkür ederim


  • bogurtlenliporsuk  (12.10.19 14:37:16) 
bize denk gelmez ki böyle biri.. Bence de adamın aklında başka biri var, sizin aklınızda o olduğu gibi. Onu aşık etmeye çalışmaktansa fazla vakit kaybetmeden başka hedeflere yönelin. Hayat kısa, olsun diye beklenmeyecek kadar kısa.


  • bidakikanizialicam  (12.10.19 15:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.