[]

kargo ile tv gelecek hasar alır mı?

kargo firmalarının ürünleri insanlık dışı bir şekilde araçlara yüklemesini biliyorsunuz. fırlatarak araçlara yüklemek hiç dikkat etmemek vs. bende tv siparişi verdim.Hepsiburada 2 kez mesaj attı,kargonuz gelince iyi kontrol edin hasarlı olmasın hasarlı olursa tutanak tutun vs. gibisinden. benimde içime kurt düştü.Bu tarz elektronik aletlerin sevkiyatında kargo firmaları dikkat ediyor mu? Bu konuda çok fazla mağdur olan insan var malesef.Siz ne düşünüyorsunuz?




 
Oldukça büyük bir ekran aldım geçen aylarda kargo geldi ekran paneli çatlak çıktı. Tutanak ile iade ettim.

Kutu hasarlıysa kargoyu teslim almadan iade edin, hasarsız gibi görünse de kutuyu servise açtırın.
  • goodz  (11.10.19 20:35:05 ~ 20:35:25) 
Biz de tvyi hepsiburada'dan aldık. Sorun yaşamadık. İhtimal dahilinde ama.


  • elorelia  (11.10.19 20:36:06) 
TV olunca daha dikkatli davranıyorlar ama kutu kötüyse almayın. Kutuyu siz açmayın, servis açsın. Bu şekilde sorun olmaz.


  • dolan dolmuş  (11.10.19 20:37:40) 
Geçen hafta bize de geldi tv, 102 ekran. Hasarsız mis gibiydi


  • somethinginthewayshemoves  (11.10.19 20:49:16) 
ben araba parcalarina bakip aliyorum boyle anlasmis benim calistigim firma. o esnada acip bakiyorsun kirksa aynen iade ediyorduk. ama bu sadece benim calistigim firmada boyleydi. baska firmalarda kargoyu siz acinca sikinti olabilir arkadaslad oyle yazmis. siz kendi satin aldiginiz firmayi arayin kargoyu teslim aldim imzasini atmadan icini acip bakayim mi diye.


  • turbo sadık  (11.10.19 20:55:38) 
bu senne 2 kere aldım. ikisinde de sıkıntı olmadı. ama kutu hasarlıysa mutlaka tutanak tutturun. bi de koliyi servis açsın. nolur nolmaz.


  • spirit crusher  (11.10.19 21:09:57) 
Alırken sağını solunu kontrol edin bazen darbe yiyebiliyor. Örnek vermek gerekirse taşınan bir demir parça veya çok sert olan bir karton delebiliyor hatta taşırken tek kişiye 50+ inç cihazı tek başına tasittirinca herhangi bir yere darbeleyebiliyorlar. Darbe yoksa tutanağa gerek yok bundan sonrası kurulumu yapacak teknik elemanlarda


  • protrek  (11.10.19 21:37:27) 
Kargoyu acicaksin yaninda gorevlinin kontrol etceksin. Sorunluysa kabul etmeyip geri yollucan. Tutanak da tutturarak yollucan.


  • baldan kaymak  (11.10.19 22:42:35) 
Valla ben ikinci el tv aldım buradan biri satıyordu. Sağ olsun arkadaş kendi kutusuna güzelce paketlemiş, Konya'dan İstanbul'a sorunsuz geldi tv bir seneden fazla oldu herhalde kullanıyorum.

Şans işi biraz da tabi. Sıfır alıyorsan kutu hasarlıysa tutanak tuttur arkadaşların dediği gibi ve teslim alma.
  • chicha  (11.10.19 22:44:53) 
bütün tv'lerimi kargoyla aldım. açıkçası başka türlü nasıl alınıyor bilmiyorum. gidip mağazadan mı yükleniyoruz?

neyse 65, 55, 49, 42, 40 inç boyutlarında tv'leri hep kargoyla aldım. daha bir kere sorun yaşamadım maşallah diyelim.

ama ikea'dan yemek takımı alayım dedim 2 kere çorba kasesi kırık geldi.
  • ozdek  (11.10.19 23:24:41) 
Kutuyu kargo gelince açmayın, kargo gelince kutuyu dıştan kontrol edin ezik yırtık yoksa teslim alın.

Kutuyu servis kuruluma gelince açıp cihazın garantisini başlatacak, hasar varsa tutanak tutarlar.

Ekran boyutu ufaksa ve servis kurulumu şartı yoksa kendiniz açabilirsiniz.
  • John Bloor  (12.10.19 09:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.