[]

iphone 6 batarya degisimi

merhaba arkadaslar;

Ankara’da bireysel bilisim kampanya yapmis 200 tl’ye degistiriyorlar. Burda
daha once batarya degisimi yaptiran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
Ya da Ankara’da baska bir yer var mi orjinal degistiren?
Bir de telefonu birakmak gerekiyormus. Guvenlikle alakali bir sikinti olur mu?
Benim teli vermeden once yapmam gereken seyler vs var mi?

cok tesekkur ederim

 
var, gürgençler apple yetkili servisi.
güvenlikle ilgili bir sıkıntı olmaz
götürmeden önce telefonunuzu yedekleyin, iphone'umu bulu kapatın
işlem süresi 1 saat
  • cemiyetinünlüsiması  (11.10.19 15:04:20) 
1-değiştirdim
2-tavsiye ederim. telefon canlanıyor.
apple yetkili servislerini tercih edersen bir sorun çıkmaz (not: bahsettiğim apple in apple store mağazalarında bulunan kendi servisi).
  • tururo  (11.10.19 16:33:30) 
Gurgencler hakkinda ekside cok kotu seyler yazmislar yaa :(


  • omonia  (11.10.19 17:05:59) 
bende iphone 6 kullanıyorum değiştirmeye değmez bence.birkaç yıl sonra cihaz değiştirin daha iyi.Boşuna para vermeyin derim.


  • soru icin geldim  (11.10.19 20:22:54) 
ya bence degistirirsek bi iki yil daha gider. suan power banksiz kullanilmiyor. guncellemeden sonra boyle oldu .


  • omonia  (11.10.19 21:29:53) 
Necatibeyde genpa da değiştirdim gayet memnun kaldım hizmetten. Zaten her yer telefonu sıfırlamanızı istiyor. Yedekleyin gitmeden bilgilerinizi


  • dreamsandcolours  (11.10.19 23:20:13) 
güncellemeden sonra pilin çabuk tükenmesi normal. çünkü yeni modeller için hazırladıkları uygulamaları kısmen eski modellere de aktarıyorlar. bu da güç tüketimini artırıyor elbette. orijinal pil ile telefon yeni gibi olur. iphoneler uzun kullanım süreleri (iyi bakılmış telefonlarda 6-7 yıl) ile ünlü.


  • tururo  (12.10.19 17:18:04 ~ 17:18:30) 
Kampanyalı hali 200! Bir de iphone 6. Telefon kaç para ki pili 200 TL? Nasıl bir kazık fiyattır bu böyle! İstanbul'da olsaydınız da 60 TL'ye kapatsaydık şu işi.


  • excespeace  (12.10.19 19:11:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.