[]

Telefon xiaomi

Merhaba,
Yeni bir telefon almam gerekiyor,

Sizce alağıdaki xiaomilerden hangisini almalıyım? Bir de bu huawei google sorunu gibi bir sorun yaşar mıyım?


www.epey.com


Xiaomi Redmi Note 7 Pro pek bulunan bir telefon değil sanırım?

 
Ben 6 aydır Xiaomi Mi Mix 2 kullanıyorum. Çok memnunum. Gerçekten kaliteli ürünler hepsi.

Linkteki telefonlardan ihtiyaçlarınıza göre seçmeniz gerekiyor aslında. Bizim bir şey söylememiz zor. Xiaomi Redmi Note 8 4k video çekiyor mesela, bu sizin için önemli ise bunu tercih edin.

Mesela ben telefonun ön kamerasını neredeyse hiç kullanmıyorum. Bu yüzden şu çentik olayını da sevmiyorum. O yüzden Mi Mix 2 aldım. Ön kamerası aşağıda, rahatsız etmeyen bir yerde.

Huawei'nin başına gelen Xiaomi'nin de gelir mi derseniz, olabilir. Ama ben bir şekilde ortayolu bulacaklarını düşünüyorum. Huawei ile Google da anlaşacaktır bir noktada.
  • amortisman  (11.10.19 13:04:21 ~ 13:06:00) 
ben mi 8 lite kullanıyorum. ios tan sonra alışmam zaman aldı ama şimdi memnunum.


  • comeon  (11.10.19 14:55:34) 
rem mi note 7 kullanıyorum ama pro olanı zor evet. note 7 olanı tavsiye ederim fiyat performansı çok iyi


  • basond  (11.10.19 15:33:51) 
Almışken note 8 alın. Kamera oyuncakları, işlemcisi ve 4k video kaydı ile işinizi görür, note7'ye oranla bir kısım daha güncel.


  • karacigerim vur kadehlere  (11.10.19 16:53:08) 
www.epey.com

Redmi Note 8 Pro ve Mi 9 Lite
bu iki telefonu inceledim, bayinin dedigi ve kendi gözlerimle gördügüme göre mi 9 lite'da fotograf daha güzel, nasıl, şu şekilde, pro'da fotolar çok beyaz çıkıyor kameraya bakarken belli, ama mi9 lite'da harika. Görevlinin dedigi, Sony lens kullanıyor olmasından dolayı daha güzel dedi.

xiaomiciler bi el atsanız.
  • liberal  (04.11.19 09:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.