Merhabalar, 2 aylik yavru bir kedin var yanimda hizli trene bindirmek istiyorum. Daha once bindiren var mi? Sitesinde hangi asilari olmali vs yazmiyor. Henuz veterinere gitmedi o yuzden saglik karnesi yok. Ankarada yasayacak artik oraya gidince karne almak istiyorum. Nasil kontrol ediliyor binerken?
Merhabalar,
2 aylik yavru bir kedin var yanimda hizli trene bindirmek istiyorum. Daha once bindiren var mi? Sitesinde hangi asilari olmali vs yazmiyor. Henuz veterinere gitmedi o yuzden saglik karnesi yok. Ankarada yasayacak artik oraya gidince karne almak istiyorum. Nasil kontrol ediliyor binerken? Nelere dikkat ediyorlar yazabilir misiniz?
0
bubiruyaolmali (
10.10.19)
Merhaba biz kedi taşıma çantası içinde bir haftalık kediyi önce İstanbul'dan Sakarya'ya, sonra da geri İstanbul'a getirdik trenle hiçbir sorun olmadı.
Ne belge ne de aşı soruldu.
0